Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Macrons doen België

Wat een prachtige royalvrouwen bij elkaar. Emmanuel en Brigitte Macron zijn op bezoek bij het Belgische koningspaar Filip en Mathilde. En die stellen liggen elkaar zo te zien heel goed. De first lady en de koningin trokken voor een staatsbanket gisteravond (maandag) allebei een chique zwarte jurk...

De Macrons doen België

Wat een prachtige royalvrouwen bij elkaar. Emmanuel en Brigitte Macron zijn op bezoek bij het Belgische koningspaar Filip en Mathilde. En die stellen liggen elkaar zo te zien heel goed.

De first lady en de koningin trokken voor een staatsbanket gisteravond (maandag) allebei een chique zwarte jurk uit de kast (die halslijn van Mathilde!). Ze proosten vrolijk met hun mannen en elkaar op de onderling aangehaalde banden. Net echte buren.

Bij aankomst van de Macrons koos Mathilde voor een Frans design van Dior. Het was dan ook een bijzondere gelegenheid. Het is voor het eerst in 47 jaar dat een Franse president officieel op staatsbezoek is in België. Zo te zien was het voor herhaling vatbaar.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in