Rood, blauw, geel, roze, paars, koningin Máxima heeft zo'n beetje alle kleuren van de regenboog gedragen, maar één kleur staat bij haar met stip op de eerste plek: groen en dan in verschillende tinten.

Dat weten we, omdat Willem-Alexander dit zelf in een interview heeft verklapt.

More content below the advertising

Bekijk hieronder drie prachtige groene looks van Máxima, welke is jullie favoriet?

1. Lanvin

Koningin Máxima droeg hier bij een officieel bezoek van prins Albert van Monaco aan Nederland een prachtige groene japon van het Franse merk Lanvin. 

2. Natan

Maar de koningin koos ook voor een pracht exemplaar van haar favoriete modehuis Natan in smaragdgroen bij de presentatie van het jaarbericht 2017 'Staat van het MKB'. Het betreft een shantung zijde jurk.

3. Jan Taminiau

Voor het staatsbezoek aan Portugal koos de koningin voor een ontwerp van Nederlandse bodem. Máxima droeg een groene kanten galajurk van Jan Taminiau. Bijzonder is ook haar ketting met het zogenoemde duivenei, één van de meest waardevolle smaragden in het bezit van de koninklijke familie.

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Jacques en Gabriella van Monaco gingen eerder deze maand op een bijzondere reis: ze gingen voor het eerst naar Zuid-Afrika, het moederland van mama Charlene.

Charlene keert regelmatig terug naar haar geboorteland, maar deed dit nog nooit eerder met haar tweeling op sleeptouw. Daar kwam vorige week verandering in.

More content below the advertising

Ze nam haar kinderen mee naar natuurreservaat Kwazulu-Natal, waar ze zich de ogen uitkeken. En maakte daar onderstaande filmpje van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First African Experience

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in