Nog niet uitgeborreld? Mooi! Kun je lekker een van de favoriete drankjes van de royals uitproberen!

Máxima: schijnt dol te zijn op (hoe kan het ook anders) Argentijnse wijnen én een cocktail die heel toepasselijk 'De Alexander' heet. Die ze overigens leerde kennen voor haar eigen Alexander. Een drankje met gin, crème de cacao en room. Niet voor elke dag dus.

More content below the advertising

Queen Elizabeth: een soort martini van gin en Dubonnet - een Frans apéritif van wijn en specerijen.

Mette-Marit: zou graag een biertje lusten, en kan sinds 2013 haar eigen biertje drinken. Brewdog kwam toen met de variant 'Hello My Name Is Mette-Marit', geïnspireerd op de Noorse royal.

Kate Middleton: de niet zo chique genaamde 'Crack Baby': een mixje van passievrucht, frambozenlikeur, champagne en wodka.

Meghan Markle: een Tignanello-wijn (ze vernoemde haar voormalig blog The Tig er naar). Of, zoals ze op datzelfde blog ooit schreef: "een pittige tequilacocktail, een Negroni of een goede Schotse whisky zonder ijs."

Charlene: Champagne natuurlijk. Zie het er in gaan!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in