Van mooie jassen tot zwierige jurkjes en chique clutches: ook als ze zwanger is, blijft Kate een gracieuze lady ten top.

Onlangs werd bekend dat de eega van prins William zwanger is van hun derde kind.

Oppepper
Lichamelijk voelt ze zich niet geweldig, misschien dat ze zich daarom zo mooi kleedt? Deze stijlvolle creaties zullen hoe dan ook een oppepper voor haar humeur zijn!

Lees ook: Sofia's zwangerschapsstijl

1. Deze knalroze jas droeg ze tijdens haar zwangerschap van Charlotte (2), en ook nu is Kate er weer mee gespot. Hij staat haar dan ook geweldig.

2. Nog zo'n eyecatcher. Deze stippenjurk droeg Kate in april 2013, zwanger van George. Hij kwam gewoon van de Topshop, en was - uiteraard - meteen uitverkocht.

3. Kate was het zonnetje in huis in deze gele zijden creatie, die ze voor een speciale gelegenheid had aangetrokken: Queen Elizabeth gaf een tuinfeest op Buckingham Palace (mei 2013).

4. Een Dalmatiër-printje? Ook dat schuwt de hertogin niet. Hier draagt ze, hoogzwanger van prins George (2013), een opvallende jas van het merk Hobbs.

5. Roze blijft toch een van haar lievelingskleuren en terecht, ze oogt ook hier (april 2013) weer prachtig en stralend.


6. Maar Kate hoeft niet altijd in het oog te springen met knalkleuren: classy grey kan ze ook prima hebben (september 2014, een maand na de aankondiging van haar tweede zwangerschap).

 
7. En tot slot kan royal blue natuurlijk ook niet ontbreken...

De Britse royal family kennen we goed, maar een aanverwante royal zien we maar zelden: Laura Lopes, de dochter van Camilla.

Laura (40) is het stiefzusje van Will en Harry, de dochter van Camilla en haar eerste man Andrew Parker Bowles. Ze heeft ook nog een broer, Tom, die door zijn werk als schrijver vaker in de pers is. Maar Laura, die zien we maar zelden.

Daar komt op de bruiloft van Harry en William naar verwachting verandering in: Laura zou zeker weten een uitnodiging krijgen. Ze was ook op het huwelijk van Will en Kate, en haar dochtertje Eliza (10) was toen ook een van de bruidsmeisjes.

Dikke kans dus dat zij ook dit keer weer mag meelopen met de bruid. Zoontjes Gus en Louis (een tweeling van 8) krijgen wellicht ook een rol. Wij houden onze ogen voor ze open.

Och, wat is het toch heerlijk speculeren over die royal wedding (nog maar drie maanden!). Zelfs op de schoenen wordt gegokt.

De Britten krijgen er geen genoeg van. En hebben nu ontdekt: grote kans dat Meghan Markle voor deze pumps gaat. Reden? Ze zijn van haar favoriete shoe designer Sarah Flint, met wie ze een goede band heeft. Ook Amal Clooney is fan. Meghan droeg Flints schoenen al lang voor ze met Harry ging. Ze droeg ook een bruin paar tijdens de Invictus Games in Toronto waar ze naast Harry zat - zie de foto boven -; met als gevolg dat die schoenen in no time waren uitverkocht.

Maar to the point nu: waarom deze schoenen? Omdat ze sparklen, sexy zijn en feestelijk. De ultieme trouwhakken. Wat denk jij: gaan dit ze worden?