Van mooie jassen tot zwierige jurkjes en chique clutches: ook als ze zwanger is, blijft Kate een gracieuze lady ten top.

Onlangs werd bekend dat de eega van prins William zwanger is van hun derde kind.

Oppepper
Lichamelijk voelt ze zich niet geweldig, misschien dat ze zich daarom zo mooi kleedt? Deze stijlvolle creaties zullen hoe dan ook een oppepper voor haar humeur zijn!

Lees ook: Sofia's zwangerschapsstijl

1. Deze knalroze jas droeg ze tijdens haar zwangerschap van Charlotte (2), en ook nu is Kate er weer mee gespot. Hij staat haar dan ook geweldig.

2. Nog zo'n eyecatcher. Deze stippenjurk droeg Kate in april 2013, zwanger van George. Hij kwam gewoon van de Topshop, en was - uiteraard - meteen uitverkocht.

3. Kate was het zonnetje in huis in deze gele zijden creatie, die ze voor een speciale gelegenheid had aangetrokken: Queen Elizabeth gaf een tuinfeest op Buckingham Palace (mei 2013).

4. Een Dalmatiër-printje? Ook dat schuwt de hertogin niet. Hier draagt ze, hoogzwanger van prins George (2013), een opvallende jas van het merk Hobbs.

5. Roze blijft toch een van haar lievelingskleuren en terecht, ze oogt ook hier (april 2013) weer prachtig en stralend.


6. Maar Kate hoeft niet altijd in het oog te springen met knalkleuren: classy grey kan ze ook prima hebben (september 2014, een maand na de aankondiging van haar tweede zwangerschap).

 
7. En tot slot kan royal blue natuurlijk ook niet ontbreken...

Prinses Laurentien ging dit weekend wel erg ver uit haar comfort zone: ze ging het circuit van Zandvoort op voor de Ladies GT.

De prinses nam het op tegen andere bekende vrouwen zoals Barbara Barend, Olcay Gulsen, Ellen ten Damme en Monic Hendrickx. De eerste dag viel ze uit nadat ze van de weg werd gereden door Britt Dekker, maar de tweede dag haalde ze revanche en werd ze derde. Het staat haar in elk geval hartstikke goed, zo’n racewagen.

Ook zo benieuwd naar prinses Laurentien en haar leven? Kom dan op donderdagmiddag 14 juni naar de Nouveau Matinee, in het Amsterdamse Concertgebouw. Daar deelt ze haar de levens- en leiderschapslessen uit haar boek Nog lang en gelukkig, Voorleesboek voor volwassenen die de weg een beetje kwijt zijn.

Kaarten bestel je hier.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Het grote gemis werd niet specifiek onder woorden gebracht tijdens de dienst, maar mooi wel dat de grote dag van Harry en Meghan doorwrongen was van prinses Diana.

Wat zullen Harry en zijn bruid Meghan op hun grote dag zaterdag vaak aan haar gedacht hebben: prinses Diana. De grote afwezige op hun bruiloft (naast haar vader, die herstellende was van een hartoperatie), die er op heel veel manieren toch een beetje bij was. 

De ring(en)
Niet alleen liet Harry een verlovingsring maken met diamanten van zijn moeder erin verwerkt, hij gaf Meghan na hun jawoord ook een prachtige aquamarijnen ring cadeau die zijn moeder niet lang voor haar overlijden voor zichzelf kocht.

De bloemen
Het bruidsboeket was één grote verwijzing naar Diana, want haar lievelingsbloemen (witte rozen) zaten er volop in, net als vergeet-me-nietjes.

De familie
Diana's kant van de familie was niet alleen aanwezig maar ook goed zichtbaar in St. George's Chapel. Zus Jane deed een voordracht, en ook zus Sarah en broer Charles waren van de partij, compleet met partners en kinderen.

De trouwfoto's
Op de eerste officiële trouwfoto's van het koppel werd ook naar Diana verwezen, zij het op subtiele wijze. De bank waar Harry op zit in de foto met de bruidsmeisjes en -jonkertjes is de bank waar Diana op poseerde na de doop van Harry, ook bij Windsor Castle.

Beeld: Getty Images/Kensington Palace

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in