Meghans jurk zou rond de 100.000 Britse ponden kosten (vergelijkbaar met Máxima’s Valentino). Maar dat is een koopje vergeleken met deze royal wedding dresses.

De jurk van koningin Elizabeth (1947)
Designer: Norman Hartnell
Geschat prijskaartje: onbekend, mede omdat de queen de materialen voor de jurk bij elkaar spaarde in rantsoenbonnen (na de Tweede Wereldoorlog)


De jurk van Grace Kelly (1956)
Designer: Helen Rose
Geschat prijskaartje: 50.000 euro, vooral door de duizenden met de hand vastgemaakte parels en het 125 jaar oude kant uit Brussel.


De jurk van Diana (1981)
Designer: Elizabeth en David Emmanuel
Geschat prijskaartje: 175.000 euro,


De jurk van Stephanie van Luxemburg (2012)
Designer: Elie Saab
Geschat prijskaartje: 210.000 euro


De jurk van Kate Middleton (2011)
Designer: Alexander McQueen
Geschat prijskaartje: 430.000 euro


De jurk van Marie-Chantal van Griekenland (1995)
Designer: Valentino
Geschat prijskaartje: 435.000 euro


Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wat houden wij toch van Michelle Obama. Afgelopen zondag bezocht ze samen met dochters Sasha en Malia een concert van Beyoncé en Jay-Z in Parijs. En ja, daar is heel leuk beeld van.

Michelle (want ja, Sasha en Malia waren ineens verdwenen) zette de boel op stelten met haar coole dance moves.

Twee moeders

Lang alleen was ze niet, want niemand minder dan Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, kwam even buurten. Ook zij begon lekker te swingen. Uiteraard verschenen in rap tempo de beelden van beide moeders op social media. Eerlijk is eerlijk, dat is genieten. Wat geweldig!

 

 

Bron: TMZ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wij vonden onze koning al lekker losjes tijdens de zomerfotosessie, maar kroonprins Frederik van Denemarken ging tijdens hun zomerse shoot voor de overtreffende trap van relaxed: hij kwam in korte broek opdagen.

Frederik, Mary en hun vier kinderen Christian (12), Isabella (11) en tweeling Vincent en Josephine (7) poseerden voor hun buitenverblijf Gråsten, en waren duidelijk al helemaal op vakantie. Het prachtige Deense weer hielp natuurlijk óók een handje. Het leverde prachtige zomerse plaatjes op. God sommerferie!

Hoofdbeeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in