Hun paleisje in Windsor wordt volop verbouwd, maar volgens een Britse krant brengen Harry en Meghan meer en meer tijd door in hun andere buitenverblijf: een boerderij op de Cotswolds. The Sun heeft de eerste foto's.

Het is niet verkeerd om een royal te zijn. Zo komt het met een prachtige vastgoedportfolio, merkt ook Meghan nu al. Zij en Harry kochten vorig jaar een boerderij op het Britse platteland, te midden van de andere bekende koppen. En lieten de hele boel flink opknappen. De foto's vind je via dit Twitterbericht.

De boerderij ter waarde van 2,5 miljoen pond is gelegen op de Cotswolds, waar onder andere ook Kate Moss en de Beckhams wonen. Sinds Harry en Meghan er in zijn getrokken, hebben ze al heel wat beroemde vrienden op bezoek gehad, onder wie de Clooneys, Serena Williams en haar man, en actrice Priyanka Chopra en man Nick Jonas.

Ook Meghans moeder Doria Ragland schijnt al regelmatig op bezoek te komen. Wil je zelf ook proeven aan het luxe Cotswolds-leven? Dan kun je naar celebrity hotspot Soho Farmhouse, vlakbij de boerderij van Harry en Meghan gelegen (vanaf ongeveer 350 euro per nacht).

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De Zweedse kroonprinses Victoria werd woensdag in Helsingborg bijna omver gelopen door honderden dolenthousiaste kinderen die zich in de wijk Drottninghög hadden verzameld om haar te begroeten.

Waarschijnlijk hadden alle plaatselijke kleuterscholen hun jeugd meegenomen, want volgens de plaatselijke krant was het "bijna hysterisch en de kroonprinses moest moeite doen om de kinderen tot bedaren te brengen.” 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Helsingborgs stad (@helsingborgsstad) op

Gelukkig is Victoria wel wat gewend, want ze bleef goedgehumeurd ook al waren sommige kinderen veel te opdringerig.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fan account (@swedish.royal_family) op

Victoria was naar de Zuid-Zweedse stad gekomen om drie projecten te bekijken die te maken hebben met duurzaamheid, het milieu en klimaatverandering. 

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in