Hun paleisje in Windsor wordt volop verbouwd, maar volgens een Britse krant brengen Harry en Meghan meer en meer tijd door in hun andere buitenverblijf: een boerderij op de Cotswolds. The Sun heeft de eerste foto's.

Het is niet verkeerd om een royal te zijn. Zo komt het met een prachtige vastgoedportfolio, merkt ook Meghan nu al. Zij en Harry kochten vorig jaar een boerderij op het Britse platteland, te midden van de andere bekende koppen. En lieten de hele boel flink opknappen. De foto's vind je via dit Twitterbericht.

Article continues after the ad

De boerderij ter waarde van 2,5 miljoen pond is gelegen op de Cotswolds, waar onder andere ook Kate Moss en de Beckhams wonen. Sinds Harry en Meghan er in zijn getrokken, hebben ze al heel wat beroemde vrienden op bezoek gehad, onder wie de Clooneys, Serena Williams en haar man, en actrice Priyanka Chopra en man Nick Jonas.

Ook Meghans moeder Doria Ragland schijnt al regelmatig op bezoek te komen. Wil je zelf ook proeven aan het luxe Cotswolds-leven? Dan kun je naar celebrity hotspot Soho Farmhouse, vlakbij de boerderij van Harry en Meghan gelegen (vanaf ongeveer 350 euro per nacht).

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in