Van een hemelse geur tot een serum voor glanzende lokken: reken maar dat de royals de allerfijnste beautyproducten gebruiken. Die echt niet altijd onbetaalbaar zijn.

De een heeft een vaste kleur lippenstift, de ander zweert bij haar lijfgeur. De royaldames weten wat lekker is, en zijn ook nog eens hartstikke merktrouw. Ook ruiken als Máxima of stralen als Mary van Denemarken? Dan moet je deze producten in huis halen...

Guerlain Shalimar: de lievelingsgeur van Máxima

Foundation van Lancôme: steevast gedragen door Mathilde van België (die altijd door de master make-up artist van dat merk - Bouzouk - wordt behandeld)

Handcrème van Clarins: de liefste van koningin Elizabeth (die heel wat handjes schudt natuurlijk)

Kiehl's Silk Groom Serum: geeft de lokken van Kate glans

Eau Parfumee au The Vert van Bvlgari: het vaste geurtje van Letizia van Spanje

Gucci Iconic Red: de ultieme klassieker van Charlotte Casiraghi van Monaco

Serum van Ole Henriksen: verantwoordelijk voor de stralende huid van Mary van Denemarken

 

Zelden zagen we Prinses Charlène van Monaco zo ontspannen. Na de overwinning van Daniel Ricciardo op het stratencircuit van Monaco (Formule 1) feliciteerde de prinses hem met een grote fles champagne.

Of ze ook een slokje wilde? Ja hoor! Zonder pardon zette ze de fles Cabbon champagne aan haar mond.

De coureur, Prins Albert, Andrea Casiraghi en Pierre Casiraghi zien de humor er ook wel van in. Santé!

Beeld: ANP.

Koningin Máxima straalde tijdens het gala voor de vijftigste verjaardag van Kroonprins Frederik van Denemarken in een jurk van één van haar favoriete ontwerpers: Jan Taminiau.

Bijzonder was dat de jurk tot eerder deze week werd vertoond op de expositie van Taminiau's werk op Utrecht Centraal. Toen de jurk uit de collectie werd verwijderd, wist iedereen wel hoe laat het was en inderdaad: Máxima droeg 'm met verve tijdens het gala-diner.

Máxima droeg de jurk ook al tijdens een feestelijk diner voor de vijftigste verjaardag van Koning Willem-Alexander vorig jaar.

Japanse zaal

Taminiau liet zich voor de jurk inspireren door het behang in de Japanse Zaal van Paleis Huis ten Bosch. De bamboe en kersenbloesem die daarop te zien zijn, brachten de ontwerper op het idee voor de stengels en dwarrelende bloemen op de japon.

Máxima zat zaterdagavond tijdens het galadiner vlakbij de jarige Frederik. Ook de Deense koningin Margrethe, de Noorse kroonprins Haakon, koningin Mathilde van België en de Zweedse koning Carl Gustaf zitten aan tafel met Frederik.

Koning Willem-Alexander zat bij Frederiks echtgenote kroonprinses Mary, de Zweedse koningin Silvia en groothertog Henri van Luxemburg, waar hij deze week op Staatsbezoek was.

Het was een feestelijke dag in Denemarken.

Beeld: Hollandse Hoogte/ANP. Bron: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in