Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dankzij deze vrouw zijn prins Harry en Meghan een setje

Dat de Britse prins Harry en zijn Meghan gekoppeld zijn door een gemeenschappelijke vriendin was al bekend. Maar door wie? Dat was een geheim, tot nu dan.  De Amerikaanse website E!News heeft dit onthuld. Dit is dé matchmakerNee, het is niet Meghan’s beste vriendin Jessica Mulroney (die al eerder...

Dankzij deze vrouw zijn prins Harry en Meghan een setje

Dat de Britse prins Harry en zijn Meghan gekoppeld zijn door een gemeenschappelijke vriendin was al bekend. Maar door wie? Dat was een geheim, tot nu dan. 

De Amerikaanse website E!News heeft dit onthuld.

Dit is dé matchmaker
Nee, het is niet Meghan’s beste vriendin Jessica Mulroney (die al eerder genoemd werd). Maar het gaat om Violet von Westenholz (zie foto hieronder), waarmee Harry al sinds zijn jeugd mee bevriend is. Violet leerde Meghan kennen vanwege haar werk voor Ralph Lauren.

Blind date
Stiekem verklapte Meghan tijdens het verlovingsinterview iets over het koppelen. "Het was absoluut een set-up. Het was een blind date. Ik wist niets over hem en het enige ding dat ik vroeg aan haar was of hij aardig was. We gingen een drankje drinken en al snel vroegen we aan elkaar: ‘Wat doe je morgen eigenlijk?' We wilden graag meteen weer afspreken. We trokken meteen onze agenda’s om te kijken wanneer het zou lukken.”

Bron: E!News
Beeld: Hollandse Hoogte