Dat de Britse prins Harry en zijn Meghan gekoppeld zijn door een gemeenschappelijke vriendin was al bekend. Maar door wie? Dat was een geheim, tot nu dan. 

De Amerikaanse website E!News heeft dit onthuld.

Dit is dé matchmaker
Nee, het is niet Meghan’s beste vriendin Jessica Mulroney (die al eerder genoemd werd). Maar het gaat om Violet von Westenholz (zie foto hieronder), waarmee Harry al sinds zijn jeugd mee bevriend is. Violet leerde Meghan kennen vanwege haar werk voor Ralph Lauren.

Blind date
Stiekem verklapte Meghan tijdens het verlovingsinterview iets over het koppelen. "Het was absoluut een set-up. Het was een blind date. Ik wist niets over hem en het enige ding dat ik vroeg aan haar was of hij aardig was. We gingen een drankje drinken en al snel vroegen we aan elkaar: ‘Wat doe je morgen eigenlijk?' We wilden graag meteen weer afspreken. We trokken meteen onze agenda’s om te kijken wanneer het zou lukken.”

Bron: E!News
Beeld: Hollandse Hoogte

Ons koningspaar is vandaag op streekbezoek in Zeeland, en geniet daar zichtbaar van het zonnetje.

Máxima droeg een fonkelnieuwe rok van Claes Iversen die haar outfit naast rood-wit-blauw ook een beetje roze en geel meegaf. wat Máxima betreft mag het zo te zien een kleurig najaar worden!

De Oranjes maakten het meeste van het stralende nazomerweer (mag het nog nazomer heten eigenlijk?) tijdens hun drukke dag in Schouwen-Duiveland. Ze bezochten achtereenvolgens Renesse, Kerkwerve, Bruinisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland en Tholen.

Later vanmiddag moeten ze met gierende banden weer terug naar Den Haag - vanavond wacht ze een ontmoeting met voormalig secretaris-generaal van de VN Ban Ki-Moon en zijn echtgenote Ban Soon-taek.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Hij is nog klein, maar hij is er echt: Meghans babybump. Harry en Meghan begonnen gisteren (maandag) aan hun Australische tour, en gunden ons gelijk een kijkje op hun babygeluk.

Daar is-ie hoor: de bump!

De twee waren in Sydney, waar ze onder andere het beroemde Opera House aandeden. En naar een zoo gingen voor de verplichte maar oh zo leuke koala-ontmoeting die royals Down Under nou eenmaal altijd even aftikken.

Het was wel duidelijk dat niet alleen de omstanders baby Sussex on the brain hadden, maar ook papa en mama zelf: een beetje onwennig maar groot grijnzend namen ze de eerste babycadeautjes in ontvangst: een knuffelkangoeroe mét kleintje, en een minipaar Uggs.

Niet geheel onverwacht koos de duchess op haar eerste dag in Australië voor Australisch design. Haar jurk is van Karen Gee.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in