Dat de Britse prins Harry en zijn Meghan gekoppeld zijn door een gemeenschappelijke vriendin was al bekend. Maar door wie? Dat was een geheim, tot nu dan. 

De Amerikaanse website E!News heeft dit onthuld.

Dit is dé matchmaker
Nee, het is niet Meghan’s beste vriendin Jessica Mulroney (die al eerder genoemd werd). Maar het gaat om Violet von Westenholz (zie foto hieronder), waarmee Harry al sinds zijn jeugd mee bevriend is. Violet leerde Meghan kennen vanwege haar werk voor Ralph Lauren.

Blind date
Stiekem verklapte Meghan tijdens het verlovingsinterview iets over het koppelen. "Het was absoluut een set-up. Het was een blind date. Ik wist niets over hem en het enige ding dat ik vroeg aan haar was of hij aardig was. We gingen een drankje drinken en al snel vroegen we aan elkaar: ‘Wat doe je morgen eigenlijk?' We wilden graag meteen weer afspreken. We trokken meteen onze agenda’s om te kijken wanneer het zou lukken.”

Bron: E!News
Beeld: Hollandse Hoogte

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: