Niet alleen onze koningin weet hoe ze er rank en slank uit moet zien, ook Meghan Markle heeft een foefje.

En dat is nu onthuld.

More content below the advertising

Mooi middel

Ze trekt vaak een bodysuit aan, dat is een soort strakke blouse waar al een slip aan vastzit. Uiteraard heeft de Duchess of Sussex van zichzelf al een slank middeltje, maar zo'n bodysuit sluit goed aan op het lichaam, waardoor de taille nog eens extra benadrukt wordt.

Hieronder draagt Meghan zo'n bodysuit

 

'On fleek'

Toegegeven, Meghan ziet er altijd piekfijn uit. Zo'n bodysuit zorgt er namelijk voor dat alles mooi op z'n plek blijft zitten. Geen blouse die weer in de broek of rok gepropt moet worden of een shirt dat 'eruit kruipt'. Wat ons betreft een tip om ter harte te nemen. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trying to find Meghan’s favorite bodysuit? We’re taking preorders! Visit the link in our bio to get yours now! 👸🤴💕

Een bericht gedeeld door TUXE (@tuxebodywear) op

Bron: People Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prins George en prinses Charlotte hebben een weekje vrij van school. Dus namen papa en mama Will en Kate óók een week vrijaf.

De Britse royals slijten de voorjaarsvakantie volgens insiders altijd óf met een skivakantie, óf in Anmer Hall, hun landhuis in Norfolk waar George en Charlotte de eerste jaren van hun leven opgroeiden.

More content below the advertising

Kroonprinsje George zit in het eerste jaar van zijn basisschool, en Charlotte in het laatste jaar van haar peuterspeelzaal. Ze krijgen daardoor tegelijk vakantie, iets wat hun royal-ouders aangrijpen als een kans voor wat quality time.

Will en Kate doen hun best om hun kinderen, ook prinsje Louis die de familie vorig jaar volmaakte, een zo normaal mogelijke jeugd te gunnen. "We spelen heel graag samen buiten", deelde Kate onlangs tijdens een bezoek aan een basisschool. "En we vinden het fijn om veel tijd samen door te brengen."

Dat zit er deze week wel in.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde