Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Daar sta je dan: kroonprins Frederik geweigerd in Australische bar

Gaan normaal alle deuren open voor de Deense kroonprins Frederik, deze bleef toch echt dicht. Dan sta je toch raar te kijken... Afgelopen weekeinde werd hij aan de deur van een bar in het Australische Brisbane geweigerd, omdat hij zich niet kon identificeren. Met een beetje hulpDe kroonprins (get...

Daar sta je dan: kroonprins Frederik geweigerd in Australische bar

Gaan normaal alle deuren open voor de Deense kroonprins Frederik, deze bleef toch echt dicht. Dan sta je toch raar te kijken...

Afgelopen weekeinde werd hij aan de deur van een bar in het Australische Brisbane geweigerd, omdat hij zich niet kon identificeren.

Met een beetje hulp
De kroonprins (getrouwd met de Australische Mary) en zijn gevolg mochten pas naar binnen toen agenten zich met de kwestie bemoeiden en er een uitzondering werd gemaakt, melden lokale media.

Lees ook: Fijne fotoserie: gefeliciteerd (met) Carl Philip!

Ze zijn streng, down under
In verschillende delen van Australië zijn er sinds kort strenge regels voor het betreden van plekken waar alcohol wordt geschonken. Barbezoekers in Queensland moeten bijvoorbeeld altijd hun paspoort of rijbewijs op zak hebben. De autoriteiten willen daarmee alcoholmisbruik voorkomen.

Prins Frederik, prinses Mary en hun kinderen

'Dit overkomt normale mensen continu'
Bareigenaar Phil Hogan noemt de nieuwe regels een ’nachtmerrie’. "De gebeurtenissen met de prins zijn pas het topje van de ijsberg. Dit overkomt normale mensen continu”, zegt hij tegen de Brisbane Courier Mail. Hogan vreest dat hij een boete krijgt voor het toelaten van de Deense troonopvolger, die in Australië is voor de Hamilton Island Race Week-zeilwedstrijden. 

Wij hebben zo'n vermoeden wie die boete dan betaalt...