Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Couturiers verheven tot baron

Koningin Mathilde draagt hun outfits maar wat graag, maar dat Dries van Noten en Edouard Vermeulen een titel krijgen danken ze aan hun ‘uitzonderlijke verdiensten voor hun land’. Onze zuiderburen kondigden woensdag hun nieuwste erelieden aan. Vrijdag is het de nationale feestdag van België, en da...

Couturiers verheven tot baron

Koningin Mathilde draagt hun outfits maar wat graag, maar dat Dries van Noten en Edouard Vermeulen een titel krijgen danken ze aan hun ‘uitzonderlijke verdiensten voor hun land’.

Onze zuiderburen kondigden woensdag hun nieuwste erelieden aan. Vrijdag is het de nationale feestdag van België, en dan worden er net als rondom onze Koningsdag titels uitgedeeld. Dit jaar is er blijkbaar een met een modieus tintje, want Dries van Noten en Edouard Vermeulen (de man achter Natan, ook een van de favoriete ontwerpers van Máxima) worden door koning Filip aangewezen als baron.

Mathilde in Dries van Noten

Bekijk ook: Modevlogger Anita op bezoek bij Edouard Vermeulen

De adellijke eretitel danken de Belgische designers aan hun jarenlange ervaring als couturier in België. Dat ze allebei banden hebben met het koningshuis zou overigens maar weinig rol hebben gespeeld in de beslissing, die grotendeels buiten het koningspaar om wordt gemaakt.

En in een ontwerp van Natan naast president Trump