Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charles en Camilla gaan Down Under

Een bezoekje aan Australië hoort er voor de meeste royals helemaal bij. Deze week zijn het Charles en Camilla die op bezoek zijn bij hun Commonwealth-genoten. De Britse royal family bracht in totaal al meer dan vijftig bezoeken aan Australië, en koningin Elizabeth kwam er maar liefst zestien (!) ...

Charles en Camilla gaan Down Under

Een bezoekje aan Australië hoort er voor de meeste royals helemaal bij. Deze week zijn het Charles en Camilla die op bezoek zijn bij hun Commonwealth-genoten.

De Britse royal family bracht in totaal al meer dan vijftig bezoeken aan Australië, en koningin Elizabeth kwam er maar liefst zestien (!) keer. Ook voor Charles en Camilla is de reis weinig nieuws meer: zij waren er onder andere nog in 2012 en 2015.

De prins heeft zelf nauwe banden met het land: hij ging er in 1966 zelfs een jaar naar school. Overigens zijn de Australiërs niet allemaal even blij met hun royals. Meer dan de helft schijnt voor afschaffing van de monarchie te zijn.

Reden genoeg voor Charles en Camilla om zich de komende dagen van hun beste kant te laten zien. Ze gaan onder andere naar Brisbane, de Gold Coast, Cairns en Bundaberg.

Beeld: ANP