Een bezoekje aan Australië hoort er voor de meeste royals helemaal bij. Deze week zijn het Charles en Camilla die op bezoek zijn bij hun Commonwealth-genoten.

De Britse royal family bracht in totaal al meer dan vijftig bezoeken aan Australië, en koningin Elizabeth kwam er maar liefst zestien (!) keer. Ook voor Charles en Camilla is de reis weinig nieuws meer: zij waren er onder andere nog in 2012 en 2015.

De prins heeft zelf nauwe banden met het land: hij ging er in 1966 zelfs een jaar naar school. Overigens zijn de Australiërs niet allemaal even blij met hun royals. Meer dan de helft schijnt voor afschaffing van de monarchie te zijn.

Reden genoeg voor Charles en Camilla om zich de komende dagen van hun beste kant te laten zien. Ze gaan onder andere naar Brisbane, de Gold Coast, Cairns en Bundaberg.

Beeld: ANP

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: