Een bezoekje aan Australië hoort er voor de meeste royals helemaal bij. Deze week zijn het Charles en Camilla die op bezoek zijn bij hun Commonwealth-genoten.

De Britse royal family bracht in totaal al meer dan vijftig bezoeken aan Australië, en koningin Elizabeth kwam er maar liefst zestien (!) keer. Ook voor Charles en Camilla is de reis weinig nieuws meer: zij waren er onder andere nog in 2012 en 2015.

More content below the advertising

De prins heeft zelf nauwe banden met het land: hij ging er in 1966 zelfs een jaar naar school. Overigens zijn de Australiërs niet allemaal even blij met hun royals. Meer dan de helft schijnt voor afschaffing van de monarchie te zijn.

Reden genoeg voor Charles en Camilla om zich de komende dagen van hun beste kant te laten zien. Ze gaan onder andere naar Brisbane, de Gold Coast, Cairns en Bundaberg.

Beeld: ANP

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in