Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charles 70: ongeziene foto's

Prins Charles wordt vandaag 70. En om dat te vieren heeft hij een aantal prachtige never before seen foto's van hemzelf met zijn zoons vrijgegeven. De toekomstige koning van Groot-Brittannië is niet altijd even gul als het gaat om een kijkje in zijn privéfotocollectie, maar voor zijn verjaardag m...

Charles 70: ongeziene foto's

Prins Charles wordt vandaag 70. En om dat te vieren heeft hij een aantal prachtige never before seen foto's van hemzelf met zijn zoons vrijgegeven.

De toekomstige koning van Groot-Brittannië is niet altijd even gul als het gaat om een kijkje in zijn privéfotocollectie, maar voor zijn verjaardag maakt hij een uitzondering. Hij deelt zelfs een paar unieke foto's van hemzelf met zijn zoons in Schotland.

Ook komen er twee postzegels in roulatie van de prins met zijn zoons William en Harry.

Niet ongezien maar wel weinig gezien zijn deze foto's, die wij uit de archieven opdoken. Prachtig.

De dag voor zijn verjaardag gaf Clarence House ook al een speciale familiefoto vrij voor de bijzondere verjaardag van prins Charles. Daarop poseert hij met zijn vrouw Camilla, zijn zoons, zijn schoondochters en zijn drie (maar natuurlijk eigenlijk vier) kleinkinderen.

Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in