Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charlene tourt door Zuid-Afrika

Prinses Charlene van Monaco was vorige week weer even terug naar haar roots: ze trok door Zuid-Afrika en gooide daar hoge ogen. Ze ontmoette haar voormalig landgenoten, oud-president Obama én de liefste neushoorntjes. En gaf daarmee maar weer eens een inkijkje in de veelzijdigheid van  haar land....

Charlene tourt door Zuid-Afrika

Prinses Charlene van Monaco was vorige week weer even terug naar haar roots: ze trok door Zuid-Afrika en gooide daar hoge ogen.

Ze ontmoette haar voormalig landgenoten, oud-president Obama én de liefste neushoorntjes. En gaf daarmee maar weer eens een inkijkje in de veelzijdigheid van  haar land.

Zoals altijd waren de Zuid-Afrikanen blij om ‘hun’ prinses weer even te omarmen, en Charlene genoot ook zichtbaar. Niet alleen vierde ze er Internationale Nelson Mandeladag, ze promootte ook haar eigen stichting, die zich inzet tegen verdrinkingsdood onder kinderen.

Daarnaast ging ze op casual langs bij The Rhino Orphanage, waar babyneushoorns die gewond zijn geraakt of geen ouders meer hebben worden opgevangen, met als doel ze uiteindelijk weer het wild in te sturen.

De vele kanten van Charlene, kortom. Wat een veelzijdige topper.