Prinses Charlene van Monaco was vorige week weer even terug naar haar roots: ze trok door Zuid-Afrika en gooide daar hoge ogen.

Ze ontmoette haar voormalig landgenoten, oud-president Obama én de liefste neushoorntjes. En gaf daarmee maar weer eens een inkijkje in de veelzijdigheid van  haar land.

More content below the advertising

Zoals altijd waren de Zuid-Afrikanen blij om ‘hun’ prinses weer even te omarmen, en Charlene genoot ook zichtbaar. Niet alleen vierde ze er Internationale Nelson Mandeladag, ze promootte ook haar eigen stichting, die zich inzet tegen verdrinkingsdood onder kinderen.

Daarnaast ging ze op casual langs bij The Rhino Orphanage, waar babyneushoorns die gewond zijn geraakt of geen ouders meer hebben worden opgevangen, met als doel ze uiteindelijk weer het wild in te sturen.

De vele kanten van Charlene, kortom. Wat een veelzijdige topper.

 

 

 

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in