Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charlene schitterend bij gala

Wow, wat zag prinses Charlene er prachtig uit tijdens een gala in Monaco. Supersterren Katy Perry en Orlando Bloom vallen erbij in het niets. We zagen de prinses nog maar amper sinds de zomervakantie, maar als Charlene terugkeert, doet ze het goed. Ze verscheen op de rode loper van het Gala for t...

Charlene schitterend bij gala

Wow, wat zag prinses Charlene er prachtig uit tijdens een gala in Monaco. Supersterren Katy Perry en Orlando Bloom vallen erbij in het niets.

We zagen de prinses nog maar amper sinds de zomervakantie, maar als Charlene terugkeert, doet ze het goed. Ze verscheen op de rode loper van het Gala for the Global Ocean in Monte Carlo in een blauwe Oscar de la Renta.

De prins en prinses waren gastheer en gastvrouw van de avond, die dus onder andere Katy Perry en vriend Orlando Bloom aantrok. Zij maakten hun rodeloper-debuut als koppel. Maar wij kunnen eigenlijk alleen maar naar Charlene kijken.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in