Naar een chique gala gaan in een jurk van Versace, mét opzichtig veel glimmers én een decolleté. Je moet het maar durven, als royal. Gelukkig is Charlene ever the rebel.

Over haar voorliefde voor Versace (nou niet direct een heet royal-label) schreven we al eerder. Dus heel erg verbaasd waren we niet dat prinses Charlene van Monaco afgelopen weekend in een opvallende mermaidjurk van het label over de rode loper schreed tijdens het gala van het Rode Kruis in Monte Carlo.

Maar wat wel opviel, was precies hoe buiten de lijntjes de jurk was. Dat decolleté, de opvallende make-up en die oorbel... Maar weinig prinsessen en koninginnen die dit aan zouden durven. Laat staan er ook nog eens een (zij het wat terughoudend) dansje in durven te maken. Charlene doet het gewoon. Dat de high society van Monaco er de neus voor ophaalt, is zij al lang gewend. Mooi, vinden wij.

 

Bana bu dansı yorumlar mısınız ? #princessecharlene #princealbert #pelinsoruyor

Een bericht gedeeld door Pelin Kaya (@modavesosyete) op

Hoofdfoto: Getty Images

Article continues after the ad

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in