Naar een chique gala gaan in een jurk van Versace, mét opzichtig veel glimmers én een decolleté. Je moet het maar durven, als royal. Gelukkig is Charlene ever the rebel.

Over haar voorliefde voor Versace (nou niet direct een heet royal-label) schreven we al eerder. Dus heel erg verbaasd waren we niet dat prinses Charlene van Monaco afgelopen weekend in een opvallende mermaidjurk van het label over de rode loper schreed tijdens het gala van het Rode Kruis in Monte Carlo.

More content below the advertising

Maar wat wel opviel, was precies hoe buiten de lijntjes de jurk was. Dat decolleté, de opvallende make-up en die oorbel... Maar weinig prinsessen en koninginnen die dit aan zouden durven. Laat staan er ook nog eens een (zij het wat terughoudend) dansje in durven te maken. Charlene doet het gewoon. Dat de high society van Monaco er de neus voor ophaalt, is zij al lang gewend. Mooi, vinden wij.

 

Bana bu dansı yorumlar mısınız ? #princessecharlene #princealbert #pelinsoruyor

Een bericht gedeeld door Pelin Kaya (@modavesosyete) op

Hoofdfoto: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in