In de jaren ’80 en ’90 was de oudste dochter van Prins Rainier van Monaco en Grace Kelly de crème de la crème van de society. Met goede vrienden als Claudia Schiffer en Karl Lagerfeld zag je haar front row bij bijkans elke modeshow van naam.

Daar hoorde natuurlijk ook een passende stijl bij, maar de laatste decennia kun je haar niet meer op een mode faux pas betrappen.

De Monegasken grossieren in gala’s en Caroline gaf acte de présence waar nodig. Hier nog met haar Ernst August van Hanover.

Article continues after the ad

Inmiddels is ze 61 en ligt de feesttijd achter haar, maar stijlvol blijft ze immer. En dat is best een uitdaging als je altijd in de belangstelling staat en je privéleven zich afspeelt voor het oog van de wereld. Op deze foto van The Rose Ball in 2010 straalt ze.

Of het nu het Red Cross Ball is of een ontmoeting met koninklijke gasten, Caroline is het toonbeeld van klasse. Een van onze favoriete looks:

En met Koningin Paola van Spanje kleedt ze zich iets stemmiger. Stijlvol!

In 2002 was ze te gast op het Diner dansant ter ere van de verjaardag van Koningin Beatrix.

En in 2014 was ze in het Rijksmuseum. Toen was ze 57, wat een Ageless stijlicoon!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in