Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Carl Philip en Sofia gelukkig weer herenigd met vijfde familielid

De politie moest er afgelopen week aan te pas komen om het gezin van prins Carl Philip te herenigen. Siri, het hondje van de Zweedse prins en zijn vrouw prinses Sofia, was zonder medeweten van de baasjes, aan de wandel gegaan. Tegen de tijd dat de politie het beestje tijdens een patrouille spotte...

Carl Philip en Sofia gelukkig weer herenigd met vijfde familielid

De politie moest er afgelopen week aan te pas komen om het gezin van prins Carl Philip te herenigen. Siri, het hondje van de Zweedse prins en zijn vrouw prinses Sofia, was zonder medeweten van de baasjes, aan de wandel gegaan.

Tegen de tijd dat de politie het beestje tijdens een patrouille spotte, was Siri uitgeput. Terwijl de viervoeter in slaap viel in de armen van een agente werden de prins en prinses ingelicht dat Siri gevonden was.

In de rats

Toen de agenten op het bureau in het Stockholmse stadsdeel Norrmalm aankwamen, keken ze verbaasd op dat Carl Philip en Sofia daar op het beestje stonden te wachten.

"We zijn er ook voor prinsen en prinsessen", schreef het korps op Instagram bij een foto met Carl Philip en Sofia. Het stel liet zich dan ook gewillig fotograferen met de agente die Siri had opgevangen.