Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cadeautip voor royalty-lovers

Op zoek naar het perfecte presentje voor de royal-liefhebbers in je leven? Het leuke merk Funko komt per februari met deze geweldige Windsor-poppetjes. Het Amerikaanse merk – dat in Nederland onder andere via Bol.com verkrijgbaar is – brengt een hele nieuwe royal-lijn op de markt. Met verzamelpop...

Cadeautip voor royalty-lovers

Op zoek naar het perfecte presentje voor de royal-liefhebbers in je leven? Het leuke merk Funko komt per februari met deze geweldige Windsor-poppetjes.

Het Amerikaanse merk – dat in Nederland onder andere via Bol.com verkrijgbaar is – brengt een hele nieuwe royal-lijn op de markt. Met verzamelpoppetjes van de queen (mét corgi), prins Charles, Diana (in twee limited edition varianten), Will, Kate en Harry (met baard).

Nog geen Meghan
Vooralsnog is er geen Meghan in productie, maar hier kan richting de royal wedding natuurlijk zomaar eens verandering in komen. In de tussentijd is er dus al genoeg te kiezen voor Windsor-fans. En voor zo’n vijftien euro per poppetje, zijn de Funko Royals ook nog eens hartstikke betaalbaar.