Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bruiloft Prinses Eugenie: De leukste foto's

Het is eindelijk zover! Vandaag trouwt Prinses Eugenie, de dochter van de Britse Prins Andrew en Sarah Ferguson, in Windsor Castle. Het stel onthulde in een interview al behoorlijk last van zenuwen te hebben. Hier zijn de leukste foto's van deze bijzondere dag! "Het is zenuwslopend en een beetje ...

Bruiloft Prinses Eugenie: De leukste foto's

Het is eindelijk zover! Vandaag trouwt Prinses Eugenie, de dochter van de Britse Prins Andrew en Sarah Ferguson, in Windsor Castle. Het stel onthulde in een interview al behoorlijk last van zenuwen te hebben. Hier zijn de leukste foto's van deze bijzondere dag!

"Het is zenuwslopend en een beetje eng, al die dingen die komen kijken bij een bruiloft. Maar uiteindelijk mag je met de persoon trouwen van wie je houdt", aldus Eugenie over haar verloofde, Jack Brooksbank.

Ontmoeting

Het stel ontmoette elkaar zeven jaar geleden in Zwitserland.In eerste instantie staarden ze elkaar alleen maar aan. "En toen kwam je naar me toe en schudde je m'n hand", aldus Eugenie. "Ik werd heel nerveus en voelde vlinders."

De prinses onthulde dat ze nog dezelfde dag haar moeder, Sarah Ferguson, heeft gebeld om haar te vertellen over de leuke man die ze had ontmoet.

Het paar straalde in de oktoberzon.