Charlotte Casiraghi, de dochter van Caroline van Monaco heeft naar verluidt haar huwelijk uitgesteld. Maar wel om een heel blijde reden.

De royal kondigde tijdens het Rose Ball een paar maanden geleden aan dat ze verloofd is met producent Dimitri Rassam.

Maar nu meldt een bron aan het magazine HOLA! dat die trouwerij momenteel op pauze staat, ondanks dat er al plannen waren gesmeed voor een bruiloft in Monaco en een feest op het Italiaanse eiland Pantelleria.

Gelukkig is de reden volgens insiders leuk: Charlotte en Dimitri zouden een kindje verwachten, en willen wachten tot na de geboorte voor ze in het huwelijksbootje stappen. Charlotte zou in augustus al uitgerekend zijn, dus kan het zomaar een spring wedding worden.

Charlotte heeft al een zoontje uit een eerdere relatie, en Dimitri heeft een dochtertje met zijn ex.

Als ze inderdaad een kleine verwachten, betekent dat met recht een babyboom onder de Monegasken: Charlotte's oudere broer Andrea en zijn vrouw Tatiana kregen in april hun derde kindje, en haar jongere broer Pierre en zijn vrouw Beatrice verwachten over een paar weken hun tweede kindje.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Zelden zagen we Prinses Charlène van Monaco zo ontspannen. Na de overwinning van Daniel Ricciardo op het stratencircuit van Monaco (Formule 1) feliciteerde de prinses hem met een grote fles champagne.

Of ze ook een slokje wilde? Ja hoor! Zonder pardon zette ze de fles Cabbon champagne aan haar mond.

De coureur, Prins Albert, Andrea Casiraghi en Pierre Casiraghi zien de humor er ook wel van in. Santé!

Beeld: ANP.

Koningin Máxima straalde tijdens het gala voor de vijftigste verjaardag van Kroonprins Frederik van Denemarken in een jurk van één van haar favoriete ontwerpers: Jan Taminiau.

Bijzonder was dat de jurk tot eerder deze week werd vertoond op de expositie van Taminiau's werk op Utrecht Centraal. Toen de jurk uit de collectie werd verwijderd, wist iedereen wel hoe laat het was en inderdaad: Máxima droeg 'm met verve tijdens het gala-diner.

Máxima droeg de jurk ook al tijdens een feestelijk diner voor de vijftigste verjaardag van Koning Willem-Alexander vorig jaar.

Japanse zaal

Taminiau liet zich voor de jurk inspireren door het behang in de Japanse Zaal van Paleis Huis ten Bosch. De bamboe en kersenbloesem die daarop te zien zijn, brachten de ontwerper op het idee voor de stengels en dwarrelende bloemen op de japon.

Máxima zat zaterdagavond tijdens het galadiner vlakbij de jarige Frederik. Ook de Deense koningin Margrethe, de Noorse kroonprins Haakon, koningin Mathilde van België en de Zweedse koning Carl Gustaf zitten aan tafel met Frederik.

Koning Willem-Alexander zat bij Frederiks echtgenote kroonprinses Mary, de Zweedse koningin Silvia en groothertog Henri van Luxemburg, waar hij deze week op Staatsbezoek was.

Het was een feestelijke dag in Denemarken.

Beeld: Hollandse Hoogte/ANP. Bron: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in