Of ze nu leather pants draagt, een lipstick rode jurk of een wit pak. De modieuze madame Brigitte Macron weet ons altijd weer te verrassen. 

Wij zetten de mooiste looks van de afgelopen weken op een rij. Welke is jullie favoriet?

1. Striking blue

Onlangs bracht Brigitte samen met haar man, de Franse president Emmanuel Macron, een bezoek aan het Canadese Québec. Speciaal voor die gelegenheid was ze van top tot teen in het blauw.

Een prachtige blazer en bijpassende jurk. Wat ons betreft een waanzinnig goede keuzen.

2. Strak in het pak

Ook op de tweede dag van de G7-top koos madame Brigitte voor een 'blauwtje'. Ze ging voor een pak in de kleur lichtblauw. Toegegeven, blauw staat haar erg goed.  

3. Vandaag is rood

Tijdens haar bezoek aan Canada koos ze op enig moment ook voor een rode double breasted blazer van Balmain. Daarbij droeg ze een zwarte pantalon en bijpassende killer heels. Lipstick rood: wow!

Bron: Telegraph/People Beeld: Getty/Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Niet alleen Willem-Alexander en Máxima gaan ergens anders wonen, ook prinses Margarita en haar gezin gaan verhuizen.

De prinses heeft een eeuwenoude monumentale hoeve in Wassenaar gekocht volgens Royalty. Prijskaartje: anderhalf miljoen euro. Dat betekent dat er binnenkort geen vier Oranje-gezinnen meer op landgoed De Horsten wonen, maar nog maar twee.

Het oude huis van Margarita en gezin op De Horsten

Ons koningspaar hoopt dit jaar nog, of toch uiterlijk begin volgend jaar (afhankelijk van de voortgang van de verbouwing) te verhuizen naar Huis ten Bosch in het Haagse Bos. “We verlaten dit huis met heimwee’’, zei Máxima er tijdens de zomerfotosessie over. “Het betekent heel veel voor ons. Het wordt wennen.’’

Willem-Alexander, nichtje Margarita en neven Pieter-Christiaan en Floris wonen momenteel nog allemaal op het landgoed, dat van prinses Beatrix was maar per vorig jaar eigendom is van de koning.

Pieter-Christiaan, Floris en zijn vrouw Aimee

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wat houden wij toch van Michelle Obama. Afgelopen zondag bezocht ze samen met dochters Sasha en Malia een concert van Beyoncé en Jay-Z in Parijs. En ja, daar is heel leuk beeld van.

Michelle (want ja, Sasha en Malia waren ineens verdwenen) zette de boel op stelten met haar coole dance moves.

Twee moeders

Lang alleen was ze niet, want niemand minder dan Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, kwam even buurten. Ook zij begon lekker te swingen. Uiteraard verschenen in rap tempo de beelden van beide moeders op social media. Eerlijk is eerlijk, dat is genieten. Wat geweldig!

 

 

Bron: TMZ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in