Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Brigitte Macron (65) 'looks stunning' in deze drie looks

Of ze nu leather pants draagt, een lipstick rode jurk of een wit pak. De modieuze madame Brigitte Macron weet ons altijd weer te verrassen.  Wij zetten de mooiste looks van de afgelopen weken op een rij. Welke is jullie favoriet? 1. Striking blue Onlangs bracht Brigitte samen met haar man, de Fra...

Brigitte Macron (65) 'looks stunning' in deze drie looks

Of ze nu leather pants draagt, een lipstick rode jurk of een wit pak. De modieuze madame Brigitte Macron weet ons altijd weer te verrassen. 

Wij zetten de mooiste looks van de afgelopen weken op een rij. Welke is jullie favoriet?

1. Striking blue

Onlangs bracht Brigitte samen met haar man, de Franse president Emmanuel Macron, een bezoek aan het Canadese Québec. Speciaal voor die gelegenheid was ze van top tot teen in het blauw.

Een prachtige blazer en bijpassende jurk. Wat ons betreft een waanzinnig goede keuzen.

2. Strak in het pak

Ook op de tweede dag van de G7-top koos madame Brigitte voor een 'blauwtje'. Ze ging voor een pak in de kleur lichtblauw. Toegegeven, blauw staat haar erg goed.  

3. Vandaag is rood

Tijdens haar bezoek aan Canada koos ze op enig moment ook voor een rode double breasted blazer van Balmain. Daarbij droeg ze een zwarte pantalon en bijpassende killer heels. Lipstick rood: wow!

Bron: Telegraph/People Beeld: Getty/Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in