Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Boek: Taminiau’s topstukken

Ben jij net als wij helemaal in de ban van Dutch design en de modekeuzes van Máxima? Dan is dit boek over designer Jan Taminiau echt iets voor jou. Met het vijfde jubileum van koningsdag in de kijker, komen er heel wat boeken uit over koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Maar het nieuwe bo...

Boek: Taminiau’s topstukken

Ben jij net als wij helemaal in de ban van Dutch design en de modekeuzes van Máxima? Dan is dit boek over designer Jan Taminiau echt iets voor jou.

Met het vijfde jubileum van koningsdag in de kijker, komen er heel wat boeken uit over koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Maar het nieuwe boek over Jan Taminiau is misschien wel de mooiste van allemaal.

In het boek wordt aan de hand van tientallen topstukken van de Nederlandse designer de rijkdom en diepte van zijn werk getoond. Klassiek, vrouwelijk, conceptueel en experimenteel: een Taminiau heeft het allemaal. En dat levert vanzelfsprekend prachtige plaatjes en verhalen op.

JanTaminiau is vanaf dinsdag overal verkrijgbaar.

Beeld: Uitgeverij Waanders/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in