Het huis dat Meghan Markle tot voor kort huurde in Toronto staat te koop. Waardoor we nu lekker binnen kunnen kijken in Meghans Canadese wereldje.

De eigenaars van het huis aan 10 Yarmouth Road in de wijk Seaton Village zijn niet gek: het huis waar Meghan Markle woonde voor ze zich verloofde staat flink in de aandacht. Een opportuun moment om het van de hand te doen.

1,2 miljoen
Het stulpje met drie slaapkamers, twee badkamers, een tuin en een garage kostte in 2007 nog geen vier ton, maar staat nu voor bijna 1,2 miljoen euro op de markt.

Union Jack
Zaterdag werd er een open huis gehouden, en volgens Canadese media liep het storm. Wel moesten nieuwsgierige potentiële kopers beloven geen foto’s of filmpjes te maken. Deert niets: via de makelaar kunnen we nu alsnog zien hoe Meghan er in Toronto bij zat. En dat ze Union Jack-kussens kocht, om alvast in the mood te komen voor haar grote verhuizing.Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: