Het huis dat Meghan Markle tot voor kort huurde in Toronto staat te koop. Waardoor we nu lekker binnen kunnen kijken in Meghans Canadese wereldje.

De eigenaars van het huis aan 10 Yarmouth Road in de wijk Seaton Village zijn niet gek: het huis waar Meghan Markle woonde voor ze zich verloofde staat flink in de aandacht. Een opportuun moment om het van de hand te doen.

1,2 miljoen
Het stulpje met drie slaapkamers, twee badkamers, een tuin en een garage kostte in 2007 nog geen vier ton, maar staat nu voor bijna 1,2 miljoen euro op de markt.

Union Jack
Zaterdag werd er een open huis gehouden, en volgens Canadese media liep het storm. Wel moesten nieuwsgierige potentiële kopers beloven geen foto’s of filmpjes te maken. Deert niets: via de makelaar kunnen we nu alsnog zien hoe Meghan er in Toronto bij zat. En dat ze Union Jack-kussens kocht, om alvast in the mood te komen voor haar grote verhuizing.

Ons koningspaar is vandaag op streekbezoek in Zeeland, en geniet daar zichtbaar van het zonnetje.

Máxima droeg een fonkelnieuwe rok van Claes Iversen die haar outfit naast rood-wit-blauw ook een beetje roze en geel meegaf. wat Máxima betreft mag het zo te zien een kleurig najaar worden!

De Oranjes maakten het meeste van het stralende nazomerweer (mag het nog nazomer heten eigenlijk?) tijdens hun drukke dag in Schouwen-Duiveland. Ze bezochten achtereenvolgens Renesse, Kerkwerve, Bruinisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland en Tholen.

Later vanmiddag moeten ze met gierende banden weer terug naar Den Haag - vanavond wacht ze een ontmoeting met voormalig secretaris-generaal van de VN Ban Ki-Moon en zijn echtgenote Ban Soon-taek.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Hij is nog klein, maar hij is er echt: Meghans babybump. Harry en Meghan begonnen gisteren (maandag) aan hun Australische tour, en gunden ons gelijk een kijkje op hun babygeluk.

Daar is-ie hoor: de bump!

De twee waren in Sydney, waar ze onder andere het beroemde Opera House aandeden. En naar een zoo gingen voor de verplichte maar oh zo leuke koala-ontmoeting die royals Down Under nou eenmaal altijd even aftikken.

Het was wel duidelijk dat niet alleen de omstanders baby Sussex on the brain hadden, maar ook papa en mama zelf: een beetje onwennig maar groot grijnzend namen ze de eerste babycadeautjes in ontvangst: een knuffelkangoeroe mét kleintje, en een minipaar Uggs.

Niet geheel onverwacht koos de duchess op haar eerste dag in Australië voor Australisch design. Haar jurk is van Karen Gee.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in