Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken: huis Kate en Pippa te koop

Ka-ching! De Middletons verkopen het oude stulpje van dochters Kate en Pippa. En hopen meer dan een miljoen winst te maken. Het gaat om de woning aan Old Church Street in de wijk Chelsea, waar zussen Kate en Pippa van 2002 tot 2010 samen woonden. Pa en ma Middleton kochten het huis destijds voor ...

Binnenkijken: huis Kate en Pippa te koop

Ka-ching! De Middletons verkopen het oude stulpje van dochters Kate en Pippa. En hopen meer dan een miljoen winst te maken.

Het gaat om de woning aan Old Church Street in de wijk Chelsea, waar zussen Kate en Pippa van 2002 tot 2010 samen woonden. Pa en ma Middleton kochten het huis destijds voor 850.000 euro, en doen het nu voor ruim twee miljoen euro van de hand. Nou stijgen de huizenprijzen in Londen natuurlijk sowieso, maar het oude huis van de toekomstige koningin levert natuurlijk wel een extra zakcentje op.

Of het nou in je budget past of niet, hier kun je lekker even neuzen in de oude woning van de royal zussen. Die is gelegen vlakbij de Theems, en allerlei metrostations, en drie slaapkamers en twee badkamers omvat. Het huis heeft drie verdiepingen, en dus ruimte zat om te genieten van huiselijke rust in de wereldstad.

Hoofdbeeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in