Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken bij Máxima en Willem-Alexander

Paleis in aanbouw. Royalty-verslaggever Rick Evers geeft alvast een inkijkje in Huis ten Bosch, waar Willem-Alexander en Máxima volgend jaar gaan wonen. Het paleis in Den Haag wordt al heel lang verbouwd. Eigenlijk was het de bedoeling dat Willem-Alexander, Máxima en hun drie meiden nu al verhuis...

Binnenkijken bij Máxima en Willem-Alexander

Paleis in aanbouw. Royalty-verslaggever Rick Evers geeft alvast een inkijkje in Huis ten Bosch, waar Willem-Alexander en Máxima volgend jaar gaan wonen.

Het paleis in Den Haag wordt al heel lang verbouwd. Eigenlijk was het de bedoeling dat Willem-Alexander, Máxima en hun drie meiden nu al verhuisd zouden zijn vanaf De Eikenhorst, maar door vertraging op vertraging was dat niet mogelijk. Het idee is nu dat de familie begin volgend jaar (maar uiterlijk voor de zomervakantie) over gaat.

Huis ten Bosch begin dit jaar, nog volledig in de steigers

Hoe hun nieuwe woning er precies uit gaat zien is nog niet bekend, maar royalty-verslaggever Rick Evers mocht alvast een bescheiden kijkje nemen. Hij deelde een paar foto's op Twitter. Willen we zien, toch?

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in