Paleis in aanbouw. Royalty-verslaggever Rick Evers geeft alvast een inkijkje in Huis ten Bosch, waar Willem-Alexander en Máxima volgend jaar gaan wonen.

Het paleis in Den Haag wordt al heel lang verbouwd. Eigenlijk was het de bedoeling dat Willem-Alexander, Máxima en hun drie meiden nu al verhuisd zouden zijn vanaf De Eikenhorst, maar door vertraging op vertraging was dat niet mogelijk. Het idee is nu dat de familie begin volgend jaar (maar uiterlijk voor de zomervakantie) over gaat.

More content below the advertising

Huis ten Bosch begin dit jaar, nog volledig in de steigers

Hoe hun nieuwe woning er precies uit gaat zien is nog niet bekend, maar royalty-verslaggever Rick Evers mocht alvast een bescheiden kijkje nemen. Hij deelde een paar foto's op Twitter. Willen we zien, toch?

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in