Sinds een week is ze opeens wereldberoemd, 'Suits' actrice Meghan Markle (35). De Amerikaanse is namelijk de nieuwe vriendin van 's werelds meest begeerde vrijgezel, prins Harry (35). Dit is vandaag bevestigd.

More content below the advertising

UPDATE 08-11-2016, 11:20 Kensington Palace bevestigt dat Meghan Harry's vriendin is. In een statement van de prins staat dat hij zich erg bezorgd maakt over de veiligheid van haar en haar familie en teleurgesteld is dat hij haar niet kan beschermen. Hij vraagt om wat meer terughoudendheid van de media, 'omdat het niet eerlijk is haar, in een relatie van nog maar een paar maanden, al bloot te stellen aan deze storm.' 

Pippa Middleton-kloon Meghan groeide op in Los Angeles waar ze naar een katholieke meisjesschool ging. Later studeerde ze communicatie aan Northwestern University. Acteren was niet echt een brandende ambitie, Markle werd ontdekt omdat een vriend een film waar ze op de universiteit in had meegespeeld aan een agent gaf. Ze werkt sinds 2002 in de filmwereld, 'Suits' is haar eerste grote rol.

Balmoral

Tussen Harry en Meghan zou het sinds augustus serieus aan zijn. En ze zetten naar verluidt vaart achter hun relatie. De prins zou haar al hebben voorgesteld aan zijn vader prins Charles tijdens zijn verjaardagsfeest op Balmoral. Hoe serieus het is weet echter niemand. Volgens de Daily Mail was Meghan deze zomer alvast niet de enige vrouw in Harry's leven. Hij heeft deze zomer ook gedatet met model Sarah Ann Macklin, terwijl hij toen ook al iets met Meghan had. Meghan lijkt dat koud te laten, haar enige reactie op alle ophef was tot nu toe één quote: "Ik ben het gelukkigste meisje ter wereld."

Ambities

 

My loves #adoptdontshop #happysunday

Een foto die is geplaatst door Meghan Markle (@meghanmarkle) op

Dat kunnen we ons voorstellen want Meghan is in één klap bekend en het zal haar ook niet slecht uitkomen dat haar lifestylesite The Tig opeens veelvuldig wordt bezocht en net deze week haar nieuwe kledinglijn wordt gelanceerd. Ze cureert haar Instagram in ieder geval zorgvuldig met frisse kiekjes en haar schattige honden, daar zal het niet aan liggen. Maar ze is nogal uitgesproken en vrijgevochten, de vraag is hoe goed dat samen gaat met leven in een gouden kooi als prinses Meghan, mocht het zo ver komen.

Ambassadeur

 

#TBT to my solo trip to @sfhmembers #treatyourself #UK #sohohouse #farmhouse

Een foto die is geplaatst door Meghan Markle (@meghanmarkle) op

Toch is het ook weer niet ideaal. Zoals Koo Stark, de Amerikaanse actrice die ooit anderhalf jaar wat met Harry's oom prins Andrew had, zegt: "Vanaf nu moet ze heel voorzichtig zijn hoe ze zich in het openbaar gedraagt, wat ze draagt, wat ze doet en met wie ze wordt gezien. Haar gedrag weerspiegelt nu in zekere zin op prins Harry. Het is lastig uit te leggen, het is net zoiets als een ambassadeur zijn of een celebrity die zich heeft verbonden aan een internationaal luxe merk. Het is belangrijk dat ze niets of niemand voor het hoofd stoot."

Werk of liefde?

© Suits

Ook voor Meghans werk kan de relatie negatief uitpakken volgens Stark: "Als Meghan meer geeft om haar carrière dan om de prins, moet ze er nu meteen een punt achter zetten. Elk interview dat ze vanaf nu geeft, elk project dat ze promoot, zal worden ondergesneeuwd door belangstelling voor haar relatie. Daar komt ze nooit meer van los."

Toronto

 

Bye bye #London

Een foto die is geplaatst door Meghan Markle (@meghanmarkle) op

Harry en Meghan leerden elkaar kennen in Toronto, waar de prins aanwezig was bij de lancering van de Invictus Games. Markle is na het evenement meerdere keren in Londen geweest. Ook is ze de prins gaan volgen op sociale media. De actrice deelde bovendien een foto op Instagram van Buckingham Palace, waar ze vrienden van Harry zou hebben ontmoet. Daarnaast werd ze gezien in het voor royals gereserveerde vak bij tennistoernooi Wimbledon en werden ze samen met Harry's nichtje prinses Eugenie van York gespot in privéclub Soho House.

Afrika

© The Tig / Meghan Markle

Zowel Markle als de prins verrichten veel vrijwilligerswerk. De prins verbleef dit jaar drie weken in Malawi, waar hij meewerkte aan de verhuizing van ruim 250 olifanten. De Amerikaanse actrice bezocht ook het Afrikaanse continent in haar rol als goodwill ambassadeur bij de Verenigde Naties voor gelijke rechten voor vrouwen. Ze bezocht in Ghana onder meer een vluchtelingenkamp en sprak met vrouwelijke parlementsleden. De identieke Afrikaanse armbandjes die Harry en zij dragen was het eerste wat hen aan elkaar linkte.

Narcist?

© The Tig / Meghan Markle

Met de groeiende geruchten rollen ook de roddels uit de kast. Meghan's halfzus Samantha Grant (51) noemt haar in The Sun 'narcistisch en zelfzuchtig, met een zwak voor roodharigen'. "Hollywood heeft haar veranderd," zegt Grant. "Ik denk dat ze de ambitie heeft om prinses te worden. Dat is iets waar ze als meisje al van droomde, als we naar de royals keken op tv. Ik weet niet wat de Queen ervan zou vinden om iemand in de familie te krijgen die niet naar haar eigen familie omkijkt. Ik denk dat ze geschokt zouden zijn. De waarheid over haar zou het einde van de relatie met prins Harry zijn."

Relatie

© The Tig / Meghan Markle

In een eerder interview met de Sunday Times liet de prins weten dat hij wil wachten met het naar buiten brengen van een eventuele relatie, totdat zeker is dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden. "Want een invasie in haar privéleven gaat ongetwijfeld gebeuren." Prins Harry had eerder relaties met Chelsy Davy en Cressida Bonas. Markle was eerder getrouwd met filmproducent Trevor Engelson. In 2013 scheidde ze van hem. Eerder dit jaar liet ze haar vriend, een knappe chef-kok, 'vallen als een baksteen' toen prins Harry in beeld kwam. Het Britse koningshuis heeft vanochtend deze 'privé-mededelingen' bevestigd. Wij zijn benieuwd!

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De duchess verschijnt de laatste weken in de prachtigste mode: bij de BAFTA's schitterde ze in Giambattista Valli, deze week koos ze voor een design van Gucci.

Zoals we eerder deze maand al vaststelden zijn roze- en paarstinten helemaal de trend onder de royals dit voorjaar. En ja, daar wil Kate natuurlijk óók graag aan meedoen. En dat deed ze in overtreffende trap.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate looks GORGEOUS in @Gucci for the 100 Women in Finance Dinner tonight in London. 😍

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine) op

Voor een gala-avond in Londen trok ze een Gucci met allerlei rozetinten uit haar royal garderobekast. Ze maakte de look af met een frambooskleurige clutch van Prada, en zilveren glitterschoenen van Oscar de la Renta. En deed ons verlangen naar de lente. Well done, Kate!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in