De Belgische royal family heeft het nieuwe jaar ingeluid in Egypte. Waar ze genieten van de zon, en wat rustige dagen voor het werkjaar weer van start gaat.

Koning Filip, koningin Mathilde en hun kinderen (inclusief de in Wales studerende Elisabeth die natuurlijk óók vakantie heeft) vlogen voor de jaarwisseling naar Aswan, waar ze het verkeer volgens lokale media flink platlegden. Ze verbleven in het Sofitel Legend Old Cataract, waar ze in luxe 2019 verwelkomden.

De familie ging tijdens de privétrip onder andere naar de Aswandam, de onvoltooide obelisk en verschillende tempels, waaronder Philae. Oudjaar vierden ze in Luxor.

Hun komst werd gewaardeerd door de locals, omschreven meerdere lokale kranten. Vlak voor oud en nieuw vielen er vier doden bij Caïro bij een aanslag op een toeristenbus. Dat de royals hun trip gewoon door lieten gaan, zien de Egyptenaren als een opsteker voor hun land.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De Zweedse kroonprinses Victoria werd woensdag in Helsingborg bijna omver gelopen door honderden dolenthousiaste kinderen die zich in de wijk Drottninghög hadden verzameld om haar te begroeten.

Waarschijnlijk hadden alle plaatselijke kleuterscholen hun jeugd meegenomen, want volgens de plaatselijke krant was het "bijna hysterisch en de kroonprinses moest moeite doen om de kinderen tot bedaren te brengen.” 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Helsingborgs stad (@helsingborgsstad) op

Gelukkig is Victoria wel wat gewend, want ze bleef goedgehumeurd ook al waren sommige kinderen veel te opdringerig.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fan account (@swedish.royal_family) op

Victoria was naar de Zuid-Zweedse stad gekomen om drie projecten te bekijken die te maken hebben met duurzaamheid, het milieu en klimaatverandering. 

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in