They do! Pippa Middleton gaf zaterdagmiddag haar jawoord aan haar grote liefde James Matthews. En daar liepen de royals natuurlijk voor uit.

Het is niet makkelijk om met je zus te moeten concurreren. Zeker niet als die zus Kate Middleton is, en dus dé bruiloft van de eeuw heeft gehad. Maar mooi wel dat Pippa Middleton de strijd aanging deze zaterdag. Zij trouwde op het platteland van Berkshire in een ceremonie die volgens insiders zo’n 250.000 tot zelfs 500.000 pond kostte met haar grote liefde, hedge fund manager James.

Article continues after the ad

De royal family liep voor de gelegenheid uit: Will en Kate waren natuurlijk present, samen met prins George (een bruidjonker) en prinses Charlotte (het bloemenmeisje). Prinses Eugenie was van de partij. En Harry was er ook. Zonder Meghan Markle, of daar had het in elk geval alle schijn van bij de kerk. De actrice zou mogelijk wel naar de receptie gaan maar het jawoord hebben overgeslagen om de aandacht niet teveel van de bruid af te leiden.

Niet dat Pippa enigszins moeite had om de spotlights te pakken in haar prachtige jurk van Giles Deacon. Een plaatje, dat staat vast. Bekijk hieronder de eerste foto’s van de fantastische bruiloft.

De stralende bruid met haar vader.

Zus Kate droeg haar steentje bij. 


Prins Harry arriveerde niet met Meghan Markle, waarschijnlijk om Pippa's spotlights niet al te veel te stelen.

Een trotse Carole Middleton met zoon James.

Bloemenmeisje Charlotte

Het prinsje en prinsesje speelden een grote rol in de ceremonie.

Prinses Eugenie met haar gefluisterde verloofde Jack Stamp Brooksbank.

Met haar kersverse echtgenoot James (en hun kleinste bruilofstgasten)