Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In beeld: Harry loves Kate

Dolgelukkig schijnt prins Harry te zijn dat William maar vooral ook Kate deze zomer weer bij ‘m op Kensington Palace komt wonen. Hun schoonzus/zwager-relatie in vijf leuke foto’s. Hij noemde haar jaren geleden al eens ‘de zus die hij nooit gehad heeft’, en heeft zich altijd vreselijk liefhebbend ...

In beeld: Harry loves Kate

Dolgelukkig schijnt prins Harry te zijn dat William maar vooral ook Kate deze zomer weer bij ‘m op Kensington Palace komt wonen. Hun schoonzus/zwager-relatie in vijf leuke foto’s.

Hij noemde haar jaren geleden al eens ‘de zus die hij nooit gehad heeft’, en heeft zich altijd vreselijk liefhebbend uitgesproken over zijn schoonzusje Kate. De liefde is wederzijds: ook de duchess schijnt ontzettend gek te zijn met zwager prins Harry.

Samen bingen
“Ze is vooral dol op hoe hij met haar kinderen speelt”, deelde een insider vorig jaar met de Daily Mail. “Hij is echt de gekke oom.” Kate valt volgens paleisbronnen bij Harry in de smaak omdat ze leuke series met hem kijkt (Game of Thrones, zo wordt wel vaker gedeeld) en omdat ze vreselijk lekker kan koken. Vooral voor haar kip uit de oven schuift Harry graag aan.

Dat kan gelukkig binnenkort weer volop, want als prins George (3) in september aan de basisschool begint woont het gezinnetje weer fulltime in hetzelfde paleis als Harry.

Bekijk hieronder onze favoriete foto’s van Harry en Kate samen.

In 2008 voor het eerst samen gekiekt in Windsor