De buitenechtelijke dochter van prins Albert heeft een nieuwe man in haar leven. En ook hij heeft beroemde familie.

Hij erkende haar pas in 2006, maar sindsdien hebben prins Albert en zijn buitenechtelijke dochter Jazmin het goed samen. De in Amerika opgegroeide blondine (25) gaat regelmatig op bezoek in Monaco. Ze is de dochter van Tamara Rotolo, een serveerster die op vakantie in Zuid-Frankrijk de prins tegen het lijf liep.

Jazmin en haar moeder Tamara

Sinds een paar maanden maakt ze de tocht naar Monte Carlo niet meer alleen. Jazmin is tot over haar oren verliefd op model én muzikant Ian Mellencamp (33). En ja: dat is familie van rocker John Mellencamp. Een neefje om precies te zijn.

Article continues after the ad

Jazmin en Ian delen hun liefde voor muziek: Jazmin Grace (vernoemd naar oma Grace Kelly) timmert zelf aan de weg als zangeres. Hier hoor je haar zingen. Ook als model doet ze het verdienstelijk. Dat zit toch in de genen.

Genen die ze natuurlijk deelt met haar halfbroertje en –zusje Jacques en Gabriella. Met wie ze volgens insiders buitengewoon hecht is, net als met prinses Charlene trouwens. Dat is maar goed ook: met de tweeling (en haar buitenechtelijke halfbroertje Alexandre van 13) deelt ze straks papa’s miljardenvermogen.