Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beatrix 80 - Feest bij Paleis op de Dam

Na de acte de présence deze week, vierde Prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag in besloten kring. Bij het Paleis op de Dam verzamelden alle genodigden zich. Nouveau keek mee en zag weer een paar mooie familieplaatjes. Het lijkt erop dat Prinses Beatrix heeft gezegd dat de kinderen lekker mog...

Beatrix 80 - Feest bij Paleis op de Dam

Na de acte de présence deze week, vierde Prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag in besloten kring. Bij het Paleis op de Dam verzamelden alle genodigden zich. Nouveau keek mee en zag weer een paar mooie familieplaatjes.

Het lijkt erop dat Prinses Beatrix heeft gezegd dat de kinderen lekker mogen aantrekken wat ze willen. Voor de volwassen lijkt een Tenue de Ville gepast.

Koning Willem Alexander en Máxima poseren gewillig voor de aanwezige fotografen. Amalia en Alexia glimlachen mee, maar Ariane denkt er het hare van. En heeft onze koning daar een traditioneel ABC-tje in de hand?

Mabel was er natuurlijk ook met dochters Luana en Zaria.

Prins Constantijn en zijn Laurentien kwamen met hun kinderen Eliose, Claus-Casimir en Leonore.

Zuslief Margriet straalt met haar man Pieter van Vollehoven.

Ook alle neven kwamen langs. Prins Maurits en Marilène zagen er weer stijlvol uit. Wát een knap stel!

Het bleef vast nog lang onrustig in het paleis waar Prinses Beatrix werd omringd door haar geliefden. Wat een mooie manier om 80 te worden.

Beeld: Hollandse Hoogte / Anneke Janssen / Edwin Janssen