Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Babynieuws in Monaco?

Blij nieuws uit Monaco: Andrea en Tatiana Casiraghi zouden hun derde kindje verwachten. En dat belooft een stijlicoontje te worden. De zoon van prinses Caroline en zijn socialite-echtgenote (allebei 33) zouden het blijde nieuws een paar weken geleden gedeeld hebben met de familie. Ze zijn al oude...

Babynieuws in Monaco?

Blij nieuws uit Monaco: Andrea en Tatiana Casiraghi zouden hun derde kindje verwachten. En dat belooft een stijlicoontje te worden.

De zoon van prinses Caroline en zijn socialite-echtgenote (allebei 33) zouden het blijde nieuws een paar weken geleden gedeeld hebben met de familie. Ze zijn al ouders van zoon Sacha (4) en dochter India (2).

De Franse media speculeert nu druk over wéér een baby nu Tatiana in een wijde rode jas mét bolling is gespot tijdens de Nationale Dag. Waar ze volgens ooggetuigen bovendien meermalen aan haar buikje zat. Feit is in elk geval dat Tatiana nog wel een kindje zou willen. “Ik voelde me nog nooit zó compleet als toen ik zwanger was”, deelde ze onlangs nog tijdens een interview.

Mocht er straks inderdaad een derde Casiraghi-baby komen dan is een ding zeker: dat wordt een mini-stijlicoon, net als Sacha en India. Zij poseerden ondanks hun jonge leeftijden allebei al voor Baby Dior.