Blij nieuws uit Monaco: Andrea en Tatiana Casiraghi zouden hun derde kindje verwachten. En dat belooft een stijlicoontje te worden.

De zoon van prinses Caroline en zijn socialite-echtgenote (allebei 33) zouden het blijde nieuws een paar weken geleden gedeeld hebben met de familie. Ze zijn al ouders van zoon Sacha (4) en dochter India (2).

De Franse media speculeert nu druk over wéér een baby nu Tatiana in een wijde rode jas mét bolling is gespot tijdens de Nationale Dag. Waar ze volgens ooggetuigen bovendien meermalen aan haar buikje zat. Feit is in elk geval dat Tatiana nog wel een kindje zou willen. “Ik voelde me nog nooit zó compleet als toen ik zwanger was”, deelde ze onlangs nog tijdens een interview.


Mocht er straks inderdaad een derde Casiraghi-baby komen dan is een ding zeker: dat wordt een mini-stijlicoon, net als Sacha en India. Zij poseerden ondanks hun jonge leeftijden allebei al voor Baby Dior.

Zelden zagen we Prinses Charlène van Monaco zo ontspannen. Na de overwinning van Daniel Ricciardo op het stratencircuit van Monaco (Formule 1) feliciteerde de prinses hem met een grote fles champagne.

Of ze ook een slokje wilde? Ja hoor! Zonder pardon zette ze de fles Cabbon champagne aan haar mond.

De coureur, Prins Albert, Andrea Casiraghi en Pierre Casiraghi zien de humor er ook wel van in. Santé!

Beeld: ANP.

Koningin Máxima straalde tijdens het gala voor de vijftigste verjaardag van Kroonprins Frederik van Denemarken in een jurk van één van haar favoriete ontwerpers: Jan Taminiau.

Bijzonder was dat de jurk tot eerder deze week werd vertoond op de expositie van Taminiau's werk op Utrecht Centraal. Toen de jurk uit de collectie werd verwijderd, wist iedereen wel hoe laat het was en inderdaad: Máxima droeg 'm met verve tijdens het gala-diner.

Máxima droeg de jurk ook al tijdens een feestelijk diner voor de vijftigste verjaardag van Koning Willem-Alexander vorig jaar.

Japanse zaal

Taminiau liet zich voor de jurk inspireren door het behang in de Japanse Zaal van Paleis Huis ten Bosch. De bamboe en kersenbloesem die daarop te zien zijn, brachten de ontwerper op het idee voor de stengels en dwarrelende bloemen op de japon.

Máxima zat zaterdagavond tijdens het galadiner vlakbij de jarige Frederik. Ook de Deense koningin Margrethe, de Noorse kroonprins Haakon, koningin Mathilde van België en de Zweedse koning Carl Gustaf zitten aan tafel met Frederik.

Koning Willem-Alexander zat bij Frederiks echtgenote kroonprinses Mary, de Zweedse koningin Silvia en groothertog Henri van Luxemburg, waar hij deze week op Staatsbezoek was.

Het was een feestelijke dag in Denemarken.

Beeld: Hollandse Hoogte/ANP. Bron: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in