Het was natuurlijk niet Meghans eerste rode loper, maar wel haar eerste red carpet-event als bijna-royal. Dus zou ze toch vast in jurk komen? Think again...

Sinds hun verloving een feit is, zien we Meghan overal in Groot-Brittannië opduiken. Ze bracht al bezoekjes aan Nottingham, Londen en Wales, en maakte zelfs haar opwachting bij de vaste kerk van de Windsors met kerst. Maar we zagen haar nog niet tijdens een officieel avondje uit. Tot vanavond dan.

Casual chique
De beauty meldde zich deze donderdagavond samen met haar verloofde voor de Endeavour Fund Awards in de Britse hoofdstad. Wat zou ze aantrekken, was natuurlijk de vraag. Haar eerste royal-jurk wellicht? Nee. Meghan maakte de laatste weken al duidelijk dat ze goed is in casual chique, en haar outfit voor de prijsuitreiking waar ze vanavond (gewapend met paraplu als een echte Brit) voor mocht opdraven was geen uitzondering. In broekpak van Alexander McQueen, zakelijk maar bovenal bloedmooi. Geen wonder dat Meghans outfits steevast uitverkopen.

Harry's goede doelen
Tijdens de awarduitreiking werden gewonde en zieke dienstdoeners geëerd die in het afgelopen jaar uitblonken op sportief gebied. Dat past goed bij Harry, die natuurlijk zelf de man is achter de Invictus Games – waarbij oud-militairen zich ook sportief inzetten. Hij is ook beschermheer van het Endeavour Fund. En wedden dat ze daar blij waren dat Meghan ook een avondje meekwam?

 

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in