Kroonprinses Amalia heeft op het gymnasium natuurlijk haar eigen vriendengroep. Maar net als haar ouders, heeft ze ook innige royal banden. Met de jonge prins Christian (Denemarken) in het bijzonder.

Willem-Alexander en Máxima zijn hecht met kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken. Zozeer zelfs dat de koning en de kroonprins regelmatig proberen af te spreken. En dat heeft ook effect gehad op hun kinderen.

More content below the advertising

Amalia (bijna 15) en Christian (13) zouden close zijn geworden op een manier die wel heel typisch is voor hun leeftijd. Ze zitten samen op populaire social apps Tiktok en Musically, waar ze soms ook samen een filmpje voor opnemen. 

Heerlijk, een goede vriend die echt begrijpt hoe jouw leven in elkaar steekt. Als je vijftig bent, zoals de papa's, maar ook in je tienerjaren. Zeker aangezien Amalia en Christian allebei troonopvolger zijn.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Jacques en Gabriella van Monaco gingen eerder deze maand op een bijzondere reis: ze gingen voor het eerst naar Zuid-Afrika, het moederland van mama Charlene.

Charlene keert regelmatig terug naar haar geboorteland, maar deed dit nog nooit eerder met haar tweeling op sleeptouw. Daar kwam vorige week verandering in.

More content below the advertising

Ze nam haar kinderen mee naar natuurreservaat Kwazulu-Natal, waar ze zich de ogen uitkeken. En maakte daar onderstaande filmpje van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First African Experience

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in