Kroonprinses Amalia heeft op het gymnasium natuurlijk haar eigen vriendengroep. Maar net als haar ouders, heeft ze ook innige royal banden. Met de jonge prins Christian (Denemarken) in het bijzonder.

Willem-Alexander en Máxima zijn hecht met kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken. Zozeer zelfs dat de koning en de kroonprins regelmatig proberen af te spreken. En dat heeft ook effect gehad op hun kinderen.

Amalia (bijna 15) en Christian (13) zouden close zijn geworden op een manier die wel heel typisch is voor hun leeftijd. Ze zitten samen op populaire social apps Tiktok en Musically, waar ze soms ook samen een filmpje voor opnemen. 

Article continues after the ad

Heerlijk, een goede vriend die echt begrijpt hoe jouw leven in elkaar steekt. Als je vijftig bent, zoals de papa's, maar ook in je tienerjaren. Zeker aangezien Amalia en Christian allebei troonopvolger zijn.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in