Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia's jurk is een BN'er-hit

Het was de jurk waar ze 2018 mee opende, en die gooide gelijk hoge ogen. Nu blijkt Amalia's Devotion-jurk een regelrechte zomerhit onder BN'ers. Stijltechnisch doet Amalia dit jaar ontzettend haar best, en dat begon allemaal met de kiekjes van de kroonprinses ter gelegenheid van de 80e verjaardag...

Amalia's jurk is een BN'er-hit

Het was de jurk waar ze 2018 mee opende, en die gooide gelijk hoge ogen. Nu blijkt Amalia's Devotion-jurk een regelrechte zomerhit onder BN'ers.

Stijltechnisch doet Amalia dit jaar ontzettend haar best, en dat begon allemaal met de kiekjes van de kroonprinses ter gelegenheid van de 80e verjaardag van prinses Beatrix. Daar droeg Máxima's oudste een Grieks design dat bij velen in de smaak viel.

Die foto's werden gemaakt in het najaar van 2017, maar vrijgegeven in januari 2018, en daarna was het even geen fladderjurkjestijd. Maar nu natuurlijk wel. En dan blijkt maar weer hoe inspirerend de royal garderobe kan zijn. Katja, Patty, Monica, Ilse en meer: Amalia is de koningin van de zomerhit dit jaar, viel oplettende Twitteraars en Instagrammers op.

Nóg een keer Katja