Het was de jurk waar ze 2018 mee opende, en die gooide gelijk hoge ogen. Nu blijkt Amalia's Devotion-jurk een regelrechte zomerhit onder BN'ers.

Stijltechnisch doet Amalia dit jaar ontzettend haar best, en dat begon allemaal met de kiekjes van de kroonprinses ter gelegenheid van de 80e verjaardag van prinses Beatrix. Daar droeg Máxima's oudste een Grieks design dat bij velen in de smaak viel.

More content below the advertising

Die foto's werden gemaakt in het najaar van 2017, maar vrijgegeven in januari 2018, en daarna was het even geen fladderjurkjestijd. Maar nu natuurlijk wel. En dan blijkt maar weer hoe inspirerend de royal garderobe kan zijn. Katja, Patty, Monica, Ilse en meer: Amalia is de koningin van de zomerhit dit jaar, viel oplettende Twitteraars en Instagrammers op.

Nóg een keer Katja

 

#barcelona #beach #katjawashier #travel

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Inge de Bruijn is ook fan

Net als Bridget

 

Love my boat life and my new dress! @twentyfivedegreesnl #boatlife⚓️⛵️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

En Ilse de Lange

 

“Is dit Bananasplit?” Ilse DeLange net verrast met de @nporadio2 Topsong!

Een bericht gedeeld door Bart Arens (@bartradio2) op

Hoofdbeeld: RVD/Erwin Olaf

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in