Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia ontpopt zich tot stijlvoorbeeld

Ze blies deze decembermaand vijftien kaarsjes uit, maar ondanks die jonge leeftijd ontpopte kroonprinses Amalia zich in 2018 tot een waar stijlvoorbeeld. Haar veelbesproken outfits nog eens op een rij. De familiefoto is van eind 2017, maar de boho-jurk van Amalia werd in voorjaar/zomer 2018 plots...

Amalia ontpopt zich tot stijlvoorbeeld

Ze blies deze decembermaand vijftien kaarsjes uit, maar ondanks die jonge leeftijd ontpopte kroonprinses Amalia zich in 2018 tot een waar stijlvoorbeeld. Haar veelbesproken outfits nog eens op een rij.

De familiefoto is van eind 2017, maar de boho-jurk van Amalia werd in voorjaar/zomer 2018 plots een enorme hit bij BN'ers. Een stijlvoorbeeld was geboren.

Op de nieuwe staatsieportretten door Erwin Olaf droeg Amalia twee outfits. Een simpele zwarte top van H&M...

En een blauw ontwerp van LaDress

Haar outfit op Koningsdag werd niet door iedereen gewaardeerd, maar Amalia maakte deze dag wel een hele grote stap in haar stijlleventje: ze droeg een design van Edouard Vermeulen voor Natan. Net als mama Máxima zo vaak doet.

Voor de jaarlijkse zomershoot koos de kroonprinses voor een jurkje van Sissy Boy, en liet ze haar hippe kant zien

Beeld: ANP/RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in