Ze blies deze decembermaand vijftien kaarsjes uit, maar ondanks die jonge leeftijd ontpopte kroonprinses Amalia zich in 2018 tot een waar stijlvoorbeeld. Haar veelbesproken outfits nog eens op een rij.

De familiefoto is van eind 2017, maar de boho-jurk van Amalia werd in voorjaar/zomer 2018 plots een enorme hit bij BN'ers. Een stijlvoorbeeld was geboren.

More content below the advertising

Op de nieuwe staatsieportretten door Erwin Olaf droeg Amalia twee outfits. Een simpele zwarte top van H&M...

En een blauw ontwerp van LaDress

Haar outfit op Koningsdag werd niet door iedereen gewaardeerd, maar Amalia maakte deze dag wel een hele grote stap in haar stijlleventje: ze droeg een design van Edouard Vermeulen voor Natan. Net als mama Máxima zo vaak doet.

Voor de jaarlijkse zomershoot koos de kroonprinses voor een jurkje van Sissy Boy, en liet ze haar hippe kant zien

Beeld: ANP/RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in