Voor het eerst stapte Kroonprinses Amalia met nadruk in de spotlight tijdens Koningsdag in Groningen. Ze presenteerde zich als spontane tiener en toekomstig vorstin.

Met zichtbaar zelfvertrouwen ging ze af en toe voorop tijdens de Koninklijke wandeling door Groningen tijdens Koningsdag. Ze moest soms zelfs even teruggefloten worden door haar vader.

Ze knoopte zonder terughoudendheid een gesprek aan met de aanwezige Groningers die getroffen zijn door aardbevingenknopen en luisterde naar hun verhalen.

Eveline van den Bent, die sinds 2013 assistent van het koningspaar is, hield ook een oogje in het zeil.

Amalia heeft het afgelopen jaar een enorme groeispurt gemaakt, zoals veel 14-jarigen. Ze is al bijna even groot als haar moeder. Ze bewoog zich zonder terughoudendheid door het centrum van Groningen. Ze schudde handen, ging gewillig op selfies met het publiek en maakte lol met haar zusjes.

Het programma tijdens de rondgang liep wel iets uit, wat voor de prinsessen wel wat doorzettingsvermogen vroeg.

Vooral de jongste telg Alexia had het af en toe zichtbaar moeilijk, maar werd er door haar ouders liefdevol door gesleept.

Dat was voor Amalia niet nodig, zij genoot van begin tot eind.

Bron: ANP. Beeld: ANP/Robin van Utrecht/Mischa Schoemaker

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Oh, zouden we maar eens een kijkje mogen nemen in de kledingkast van de koningin. Dan zouden we daar waarschijnlijk twee of drie lades zonnebrillen vinden. Máxima begrijpt als geen ander dat ze met dit accessoire wat extra's van haar persoonlijkheid kan laten zien.

Armani, Tom Ford en Salvatore Ferragamo lijken de favoriete merken. En we zien een duidelijk verschil tussen de brillen die ze meer in een privé-setting draagt of bij een officieel bezoek. Onze favoriet? De witte Tom Ford die ze droeg bij haar bezoek aan Aruba.

Welke vind jij het mooist?

1.

2. Bij zonovergoten officiële gelegenheden zie je bij Máxima bijna elke dag met een andere bril.

3. Meestal kiest ze voor vrij grote vormen.

4. En de koningin heeft het geluk dat ze, door de vorm van haar gezicht, heel veel verschillende monturen kan hebben.

5. In de sneeuw moet het natuurlijk ook een beetje functioneel blijven.

6. Dit montuur lijkt favoriet en zien we vaker terug komen.

7. Maar wij zien Máxima graag met een wat meer uitgesproken zonnebril.

8. En bij deze onze favoriet. De witte bril van Tom Ford:

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Meghan Markle is dol op de clutch als accessoire, net als haar schoonzus Kate en haar zus Pippa. Niet zo gek dus dat ze alledrie vaak met eentje gespot worden. 

Een oplettende blogger is onlangs wat opgevallen.

'Rietje'

Of het nu een gevalletje toeval is of niet, maar grappig is het wel. Zowel Pippa als Meghan blijken over dezelfde clutch te beschikken. Namelijk een rieten exemplaar van J.Crew (was te koop voor zo'n 60 euro). 

Sold out

De Duchess of Sussex droeg hem onlangs bij de Sentebale polowedstrijd van manlief Harry en Pippa had hem twee keer bij zich tijdens Wimbledon. Je begrijpt toen blogger Middleton Maven hierachter kwam en erover schreef, was de clutch in rap tempo uitverkocht helaas. 

Wie draagt de clutch volgens jullie beter, Meghan of Pippa?

 

Bron: People Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in