Source
Getty Images

Prins Albert en prinses Charlene van Monaco zijn wat ze in het Engels noemen; hands-on ouders. Uiteraard is er hulp van nanny's, maar over het algemeen proberen ze zelf voor hun kinderen te zorgen en hebben ze hun kleintjes graag zoveel mogelijk bij zich.  

In een interview met het Amerikaanse People magazine vertelt de Monegaskische vorst dat het gezin volgend jaar zomer van plan is om naar Polynesië te gaan. "Ze gaan daar prachtige eilanden zien, waaronder Tahiti," vertelt de trotse vader.

De paradijselijke eilandengroep ligt letterlijk aan de andere kant van de wereld en daarom zal de reis daar naartoe in meerdere delen worden gesplitst. "We moeten het opbreken anders is het te lang voor ze," aldus prins Albert over de tweeling die volgende maand drie wordt. "Vorig jaar hebben we een cruise gemaakt en dat ging heel goed."

Hoewel de royals graag hun kinderen mee op reis nemen is een officieel staatsbezoek met prins Jacques en prinses Gabriella nog even niet aan de orde. "Dat gaan we over een aantal jaar pas doen", zegt Albert.

Op de vraag of er in de toekomst een ontmoeting met de kinderen van prins William en Kate inzit, liet de prins nog even in het midden. "Misschien, maar een officieel bezoek aan het Verenigd Koninkrijk met de kinderen zal echt nog een paar jaar op zich laten wachten."