Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Aanschuiven bij Zweedse koningin

Dineren met een koningin? Het kan, al vanaf zo’n 50.000 dollar! Silvia van Zweden prikt dit najaar in New York een vorkje voor het goede doel. Silvia en haar dochter Madeleine reizen op 2 oktober zelf af naar Manhattan voor een gala voor de World Childhood Foundation. Dat helpt enorm bij de kaart...

Aanschuiven bij Zweedse koningin

Dineren met een koningin? Het kan, al vanaf zo’n 50.000 dollar! Silvia van Zweden prikt dit najaar in New York een vorkje voor het goede doel.

Silvia en haar dochter Madeleine reizen op 2 oktober zelf af naar Manhattan voor een gala voor de World Childhood Foundation. Dat helpt enorm bij de kaartverkoop, zo’n koninklijk lokkertje. Een plekje aan een tafel (let op: niet eens gegarandeerd dé tafel) kost sowieso vele tienduizenden euro’s en de prijzen lopen zelfs op tot 100.000 dollar.

Of op de borrel
Vreemd dat een koningin zich leent voor zo’n stunt? Welnee. De World Childhood Foundation is een van de kindjes van Silvia, ze richtte de stichting in de jaren ’90 zelf op. Wel zin in een koninklijke ontmoeting maar niet in een tonnendiner? Er is ook een borrel voorafgaande aan het grote feest. Daarvoor kost een ticket ‘slechts’ 2500 dollar (maar inclusief drankjes!).