Zeven dingen die je waarschijnlijk niet wist over Prinses DianaDiana

Wijlen Prinses Diana wordt nog steeds beschouwd als 'People's Princess'. Prinses Diana's persoonlijkheid was one-of-a-kind. Tijdens haar leven was ze de meest gefotografeerde vrouw ter wereld. Er was gewoon iets heel bijzonders aan deze vrouw dat maakte dat iedereen zijn hoofd omdraaide als zij voorbij kwam.

1.

Prinses Diana had heel veel vrienden en deed alles om hen te helpen. Ook op liefdesgebied. Zij heeft Sarah Ferguson (nu bekend als de hertogin van York) gekoppeld tijdens een etentje op Windsor Castle aan Prins Andrew. Ze werden verliefd en een paar maanden later waren ze getrouwd.

2.

Het favoriete restaurant van Prinses Diana was: McDonald’s. Ze hield van burgers, nuggets en frietjes en ging regelmatig met haar twee zonen naar een McDonald’s vestiging in Londen.

Article continues after the ad

3.

Tijdens haar jaren als prinses mocht zij geen kleding dragen van niet-Engelse ontwerpers. Direct na haar scheiding gaat Prinses Diana op zoek naar kleding in diverse winkels in diverse landen van buitenlandse ontwerpers zoals Versace en Christian Dior. Dit verschil is duidelijk te zien. Haar outfits na haar scheiding worden losser en kregen meer sex-appeal.

4.

Gianni Versace gebruikte Prinses Diana als zijn inspiratie voor een aantal van zijn creaties. Hierin schitterende Prinses Diana na haar scheiding. Ze stierven in het zelfde jaar. Gianni eerder dan Prinses Diana. Prinses Diana was een van de mensen die zijn begrafenis bijwoonde.

5.

Op haar huwelijksdag leek haar huid porselein. Het geheim van deze uitstraling was dat zij elke dag zelfgemaakt komkommer sap nam. Elke dag een smoothie van komkommers.

6.

Na haar dood zijn de koninklijke juwelen van Prinses Diana teruggegaan naar de Koninklijke familie in opdracht van Koningin Elizabeth.

7.

Prinses Diana wist voor haar trouwen dat prins Charles verliefd was op Camilla en wilde de verloving verbreken. Haar zusjes overtuigde haar ervan dit niet te doen omdat de bevolking zo gelukkig met haar waren en al het toekomstige huwelijk aan het vieren waren.