Zeven dingen die je waarschijnlijk niet wist over Prinses Diana
Diana
Diana

Wijlen Prinses Diana wordt nog steeds beschouwd als 'People's Princess'. Prinses Diana's persoonlijkheid was one-of-a-kind. Tijdens haar leven was ze de meest gefotografeerde vrouw ter wereld. Er was gewoon iets heel bijzonders aan deze vrouw dat maakte dat iedereen zijn hoofd omdraaide als zij voorbij kwam.

1.

Prinses Diana had heel veel vrienden en deed alles om hen te helpen. Ook op liefdesgebied. Zij heeft Sarah Ferguson (nu bekend als de hertogin van York) gekoppeld tijdens een etentje op Windsor Castle aan Prins Andrew. Ze werden verliefd en een paar maanden later waren ze getrouwd.

2.

Het favoriete restaurant van Prinses Diana was: McDonald’s. Ze hield van burgers, nuggets en frietjes en ging regelmatig met haar twee zonen naar een McDonald’s vestiging in Londen.

3.

Tijdens haar jaren als prinses mocht zij geen kleding dragen van niet-Engelse ontwerpers. Direct na haar scheiding gaat Prinses Diana op zoek naar kleding in diverse winkels in diverse landen van buitenlandse ontwerpers zoals Versace en Christian Dior. Dit verschil is duidelijk te zien. Haar outfits na haar scheiding worden losser en kregen meer sex-appeal.

4.

Gianni Versace gebruikte Prinses Diana als zijn inspiratie voor een aantal van zijn creaties. Hierin schitterende Prinses Diana na haar scheiding. Ze stierven in het zelfde jaar. Gianni eerder dan Prinses Diana. Prinses Diana was een van de mensen die zijn begrafenis bijwoonde.

5.

Op haar huwelijksdag leek haar huid porselein. Het geheim van deze uitstraling was dat zij elke dag zelfgemaakt komkommer sap nam. Elke dag een smoothie van komkommers.

6.

Na haar dood zijn de koninklijke juwelen van Prinses Diana teruggegaan naar de Koninklijke familie in opdracht van Koningin Elizabeth.

7.

Prinses Diana wist voor haar trouwen dat prins Charles verliefd was op Camilla en wilde de verloving verbreken. Haar zusjes overtuigde haar ervan dit niet te doen omdat de bevolking zo gelukkig met haar waren en al het toekomstige huwelijk aan het vieren waren.

Haar bezoek was omgeven met grootst mogelijke geheimhouding, maar ze was er toch echt! Queen Elizabeth nam front row plaats naast Anna Wintour bij de show van Richard Quinn tijdens de Fashion Week. Uniek! Bekijk de video.

Voor de eerste keer in haar lange regeerperiode neemt Queen Elizabeth plaats op de front row van een modeshow. Ze droeg een tweed jurk en jas van Angela Kelly met Swarovski-kristallen.

Gefronste wenkbrauwen

Waar Anna Wintour normaal gesproken perfect omgaat met de etiquette, maakte ze hier een foutje. In koninklijke kringen is het niet gepast om binnen een zonnebril te dragen. Natúúrlijk, het is Anna's signatuur, maar etiquette-expert William Hanson noemt het ongepast en zelfs onbeschoft.

Hoewel ze er niets van zou hebben gezegd, zou de koningin het wellicht wel een beetje vreemd vinden, volgens Hanson.

Bekijk hier de video:

 
Speelt de video niet automatisch af? Klik dan hier.

Bron: Daily Mail UK

Of het nog altijd hetzelfde paar is durven we te betwijfelen. Maar Kate Middleton heeft haar favoriete Penelope Chilvers laarzen al meer dan 14 jaar in haar kast staan.

De duchess werd afgelopen november nog op de stevige bruine stappers gespot, maar ze heeft ze al ongeveer net zo lang als William.

Dat het anno 2004 – toen ze er voor het eerst mee werd gefotografeerd – een bijzonder paar laarzen voor Kate was is wel duidelijk: de boots kosten bijna vijfhonderd pond, en destijds was Kate nog maar een studentje.

De toch wel stoere laarzen zijn natuurlijk niet voor alle gelegenheden, maar Kate wist ze de laatste jaren regelmatig in een outfit te verwerken. Zo ging ze erop naar royal tour in Canada, en droeg ze ze ook tijdens een tour door India en Bhutan. Ook voor festivals bleken ze enorm geschikt.Heerlijk, zo’n trouw paar schoenen.