Een van Máxima's favoriete designers, Claes Iversen, is op zoek naar een coupeur. Als je wordt aangenomen, werk je vast mee aan een paar 'kleedjes' van onze Koningin. Daarom een overzicht van Máxima & Claes; 6x a match made in heaven.

Deze rode jurk van de Deens-Nederlandse ontwerper is bewerkt met pailletten en droeg Máxima tijdens meerdere events. De eerste keer zagen we 'm tijdens het staatsbezoek aan Denemarken in 2015. Goed gevonden door de Deense roots van de designer.

Article continues after the ad

In China straalde onze koningin in een custom ontwerp van Claes Iversen. De jurk is geïnspireerd op een ontwerp uit zijn spring-summer collectie van 2017.

De koningin had voor haar ontmoeting met Ivanka Trump een stukje Nederland meegenomen. Ze verscheen in een lipstick rood broekpak en een bijbehorende blouse met kwastjes van onze eigen Claes Iversen.

Tijdens het bezoek van Jordaans koningspaar leken beide koninginnen onderling het kleurenpalet te hebben vastgesteld op grijs (met een vleugje bruin erdoor voor Rania). 

Eerder tijdens dat bezoek, piepte er ook al een Claes Iversen-creatie onder haar mantel vandaan:

Deze paarse jas zagen we toen de Argentijnse president een bezoek bracht aan ons land in maart 2017:

Zowel in kleur als aardetinten, staan Claes Iversen's creaties onze Koningin onverminderd goed. En daar kan jij dus aan meewerken. Hieronder een deel van de vacature ;-)

Beeld: ANP, Hollandse Hoogte