Van gezichtsgymnastiek tot je nagels doorzichtig lakken

De royals zien er altijd uit om door een koninklijk ringetje te halen. Uiteraard gaat dat niet vanzelf. Ook zij hebben daar zo hun foefjes voor. 

En deze lifehacks delen we graag met jullie.

1. Rozenbottelolie

Kate Middleton zweert bij het gebruik van rozenbottelolie. In US Weekly verklapte een bron ooit dat ze dagelijks Trilogy's Rosehip Oil gebruikt. Het doet wonderen voor haar huid.

2. Gekke bekken trekken

Meghan Markle doet aan gezichtsgymnastiek. Ze laat schoonheidsspecialiste (die heel veel sterren behandelt) Nichola Joss elke maand los op d'r gezicht.

En ja, dat betekent onder meer gekke bekken trekken. "Ik zweer je, hoe onnozel je je ook voelt tijdens de behandeling, het werkt. Ze vormt je gezicht zo’n beetje van binnenuit", verklapte Meghan jaren geleden in een interview.

3. Tandenborstel voor je haar

Maar de vrouw van prins Harry heeft meer tips voor ons. Meghan draagt tegenwoordig d'r haar in een knotje. En die moet er dan natuurlijk wel koninklijk uitzien.

Meghan: "Voor de pluizende plukjes spray ik haarspray op een tandenborstel en strijk ze weg." Altijd een tandenborstel meenemen dus.

4. Doorzichtige lak

Zowel koningin Elizabeth als Kate Middleton lakken de nagels vaak met doorzichtige lak: dat staat verzorgt. Het merk Essie is bij beiden favoriet. Kate droeg Essie's Allure op haar bruiloft en de Queen draagt al sinds de jaren tachtig de kleur Ballet Slippers (zie hieronder).

5. Smooth lips 

Zowel Kate als Meghan zorgen voor kissable lips. Beide vrouwen vinden het belangrijk hun lippen niet uit te laten drogen en dus goed te hydrateren. Meghan gebruikt het liefst Fresh Sugar Advanced Therapy Lip Treatment met SPF 15.

Bron: Bustle/Elle Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Jacques en Gabriella van Monaco mogen vandaag vier kaarsjes uitblazen. Maar zijn allebei al echte Monegaskische royals in de dop.

Kijk ze eens koninklijk zijn op het Instagram-account van trotse mama Charlene...

Staatshoofden ontmoeten

Als pro's poseren voor de eerste schooldag

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First day of school

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Formule 1 zit in hun DNA

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First day of school

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

En de kerstkaart voor landgenoten maken vinden ze ook geen enkel probleem

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in 

Máxima was nog niet gewend aan de nieuwe tijdzone (hoe doet ze dat toch?!) na haar terugkomst uit Argentinië of het volgende werkbezoek stond alweer op de agenda. Verder was er vooral veel te vieren deze week!

Dinsdag verscheen Koningin Máxima opgetogen in Waddinxveen voor een werkbezoek bij Eosta. En koos daarvoor een wel heel beestachtig printje van Natan. 

Op donderdag had Máxima double duty. Ze toog 's middags naar de hoofdstad, waar ze op olijke wijze het duurzame gebouw van de Goede Doelen Loterijen opende. Hiervoor koos ze voor een fleurige creatie van Natan.

Daarna sloot ze aan bij Willem-Alexander, Prins Constantijn, Prinses Beatrix en prinses Mabel voor het uitreiken van de Prins Claus Prijs. Hiervoor ging ze stijlvol in het rood met een broek van Max Mara.

Vrijdag was een bijzondere dag, want de oudste dochter in Villa Eikenhorst, Amalia, werd 15. Volgens Máxima vieren ze het met familie en een paar vriendinnen van de jarige.

 

Lees ook: Amalia 15, de mooiste momenten

's Middag stond nog de tweede Uitblinkerslunch van 2018 op het programma. Genodigden waren onder andere Monique van de Ven, Beau van erven Dorens en Wesley Sneijder.

Volgende week staan nog het Staatsbezoek van de president van Kaapverdië op het programma en de doop van Vox Amalia van Van Oord in Rotterdam. Daarna is het ook voor de Koninklijke familie even kerstvakantie.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in