Van gezichtsgymnastiek tot je nagels doorzichtig lakken

De royals zien er altijd uit om door een koninklijk ringetje te halen. Uiteraard gaat dat niet vanzelf. Ook zij hebben daar zo hun foefjes voor. 

En deze lifehacks delen we graag met jullie.

More content below the advertising

1. Rozenbottelolie

Kate Middleton zweert bij het gebruik van rozenbottelolie. In US Weekly verklapte een bron ooit dat ze dagelijks Trilogy's Rosehip Oil gebruikt. Het doet wonderen voor haar huid.

2. Gekke bekken trekken

Meghan Markle doet aan gezichtsgymnastiek. Ze laat schoonheidsspecialiste (die heel veel sterren behandelt) Nichola Joss elke maand los op d'r gezicht.

En ja, dat betekent onder meer gekke bekken trekken. "Ik zweer je, hoe onnozel je je ook voelt tijdens de behandeling, het werkt. Ze vormt je gezicht zo’n beetje van binnenuit", verklapte Meghan jaren geleden in een interview.

3. Tandenborstel voor je haar

Maar de vrouw van prins Harry heeft meer tips voor ons. Meghan draagt tegenwoordig d'r haar in een knotje. En die moet er dan natuurlijk wel koninklijk uitzien.

Meghan: "Voor de pluizende plukjes spray ik haarspray op een tandenborstel en strijk ze weg." Altijd een tandenborstel meenemen dus.

4. Doorzichtige lak

Zowel koningin Elizabeth als Kate Middleton lakken de nagels vaak met doorzichtige lak: dat staat verzorgt. Het merk Essie is bij beiden favoriet. Kate droeg Essie's Allure op haar bruiloft en de Queen draagt al sinds de jaren tachtig de kleur Ballet Slippers (zie hieronder).

5. Smooth lips 

Zowel Kate als Meghan zorgen voor kissable lips. Beide vrouwen vinden het belangrijk hun lippen niet uit te laten drogen en dus goed te hydrateren. Meghan gebruikt het liefst Fresh Sugar Advanced Therapy Lip Treatment met SPF 15.

Bron: Bustle/Elle Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

De duchess verschijnt de laatste weken in de prachtigste mode: bij de BAFTA's schitterde ze in Giambattista Valli, deze week koos ze voor een design van Gucci.

Zoals we eerder deze maand al vaststelden zijn roze- en paarstinten helemaal de trend onder de royals dit voorjaar. En ja, daar wil Kate natuurlijk óók graag aan meedoen. En dat deed ze in overtreffende trap.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate looks GORGEOUS in @Gucci for the 100 Women in Finance Dinner tonight in London. 😍

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine) op

Voor een gala-avond in Londen trok ze een Gucci met allerlei rozetinten uit haar royal garderobekast. Ze maakte de look af met een frambooskleurige clutch van Prada, en zilveren glitterschoenen van Oscar de la Renta. En deed ons verlangen naar de lente. Well done, Kate!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Meghan en Harry zijn dolverliefd. Maar deze Valentijnsdag vieren ze helaas niet samen.

De prins is vandaag in Noorwegen, bij een trainingkamp op een Britse militaire basis ergens in de poolcirkel. Ver van huis, en van zijn Valentijntje dus.

More content below the advertising

Dat is jammer voor Meghan, die in haar bloggerstijdperk nog vertelde dol te zijn op 14 februari. "Ik ben een sucker voor Valentijnsdag", schreef ze op The Tig. Maar er gloort hoop, liet ze ook toen al weten. "Ik vind eigenlijk dat je vooral je eigen Valentijn moet zijn."

Een warm bad, veel kaarsjes en chocolade dus. Prima plan, dachten we zo.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in